Savaşçı 91. bölüm 2 Şubat Pazar | Tek parça, full, HD ve Youtube izle

Savaşçı 91. bölüm 2 Şubat Pazar | Tek parça, full, HD ve Youtube izle
FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı yeni bölümü ile 2 Şubat Pazar akşama yayınlandı. İzleyemeyenler, tekrar izlemek isteyenler ve kaçırdığı noktaları anları yakalamak amacında olanlar için Savaşçı 91. bölüm tek parça full Youtube izle alternatifleri haberimizde.

Bu sezon yayınlandığı günden itibaren reyting sıralamasına damga vuran ve önemli izlenme oranları elde eden Savaşçı 91. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran yapımın bu akşamki bölümünde yine göz yaşları akacak. Duygusal hikayesi ve hayata dair senaryosuyla dikkat çeken dizide neler olacağı da merak ediliyor. Diziyi seyretmek isteyenler için Savaşçı 91. bölüm tek parça full Youtube izle seçenekleri haberimizde yer almaktadır.

Savaşçı 91. bölüm özeti
Türkmen köyüne saldıran teröristlere, yardım ve yataklık eden güvenlik şirketi elemanları, Kopuz Albay ve Kılıç Timi tarafından ele geçirilmiştir. Yaşanan büyük gerilime rağmen, Kopuz Albay’ın suçluları bırakmaya hiç niyeti yoktur. Markus’u yakalamaya kararlı olan Kopuz Albay, yaptığı plan doğrultusunda Çiğdem Teğmen’i ve Seyfi’yi harekete geçirir. Bu arada Markus da boş durmaz, yeni hamlesi için hazırlıklara başlar. Ancak Markus’un peşinde olan Çiğdem Teğmen’in bir ayrıntıyı fark etmesi olayların seyrini değiştirir. Markus amacına ulaşmak için harekete geçerken, Kopuz Albay da Çiğdem’den aldığı istihbaratla Kılıç Timi’ni acil operasyona çıkarır... Fakat Kılıç Timi zamana karşı yarışırken Markus’u durdurmak kolay olmayacaktır...


irem sak

Savaşçı 91. bölüm full tek parça HD izle
Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Savaşçı 91. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Savaşçı'nin 76. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.