Öğretmen 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı kaçıncı oldu

Öğretmen 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı kaçıncı oldu
FOX TV'de çarşamba akşamları ekranlara gelecek olan Öğretmen dizisinin 1. bölümü yayınlandı. Birçok ünlü oyuncunun baş rolünde olduğu yapımın reyting sonuçları da merak edilerek araştırılıyor. Peki Öğretmen dizisi izlendi mi tutar mı? Reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Çarşamba gününde reyting kapışması daha da alevlenmeye başladı. Yayın hayatına start veren ve ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Öğretmen dizisinin elde edeceği reyting sıralaması da merak ediliyor. Başarısını ispatlamış birçok oyuncunun kadrosunda yer aldığı yapımın yayın hayatının ne kadar süreceği de 1. bölümde az çok belli olacak gibi görünüyor. Peki Öğretmen dizisi izlendi mi tutar mı? Öğretmen 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.
 


Öğretmen dizisi 1. bölüm reyting sonuçları

FOX TV'de çarşamba akşamının prime time dizisi olarak yayınlanacak olan Öğretmen sıradışı fragmanlarıyla ilgi uyandırdı. Okulda patlatılan bomba ve bir öğretmenin öğrencisini bıçakla korkutması daha yayınlanmadan heyecan yarattı. Öğretmen dizisinin reyting sıralamasında ise işi hiç de kolay değil. Karşısında Kuruluş Osman ve jet Sosyete gibi önemli yapımlar yer alıyor. İkisini geçip zirveye oturması şimdilik mümkün görünmüyor ancak yine de kadroda yer alan oyuncular sebebiyle birincilik elde edilebilir. Sıralamalar açıklandıktan sonra dizinin uzun soluklu olup olmayacağını da az çok tahmin edebiliriz.

 

Öğretmen dizisi konusu

Hikaye; bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar… O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır. Bu olaydan bir sene sonra Akif Erdem; Küçükkapı Lisesi’nde Fizik Öğretmeni olarak 12A sınıfına girer ve öğrencileri rehin alıp okulla bağlantılarını koparacak bir bomba patlatır. Kimsenin zarar görmediği patlamada; bütün 12A sınıfı ve emniyet güçleri, Akif’in bunu neden yaptığını öğrenmeye çalışacaktır…

 

Öğretmen dizisi oyuncuları

İLKER KALELİ
CEREN MORAY
SERHAT KILIÇ
AFRA SARAÇOĞLU
SERKAN KESKİN
ŞERİF EROL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.