Masum 87. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Haziran Çarşamba

Masum 87. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Haziran Çarşamba
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 86. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 86. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 87. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 87. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 87. bölüm özeti

Gopi okula Ahem’in gelmesine sevinmiştir. Ardından mülakata girer. Mülakatta verdiği cevaplar beğenilmeyince çok üzülen Gopi ağlayarak dua eder ve yere dini şeyler yazar. Müdür bu yazıları nasıl yazdın diye sorunca Gopi onları bilmesem de görüp yazdım der. Müdür bunu beğenir ve ona bir şans daha vereceğini yarın okula zamanında gelmesini söyler. Neden burda olduğunu sorduklarında ise Gopi için gelmişti der ve nasıl geçti okul der. Kokila gururlar Gopi okula kabul edildi deyince hem Raşi hem de Urmila şok olur. Kokila hediye olarak ayarladığı sariyi getirmesini isteyince Raşi getirmek zorunda kalır. Kokila lekeyi fark eder ama Raşi ve Urmila bir yalan ile yine kurtulur. Gopi sariyi yıkamaya götürdüğünde Jigar gelir. Jigar Gopi için okul araç gereçleri almıştır. Gopi ise gazı açık unutmuştur. Kokila gazı açık bıraktı diye Raşi’ye kızınca Gopi ben açık bıraktım der. Kokila bir daha olmasın hem okul hem de ev işlerini dengede tutman gerek der. Bunları duyan Raşi ve Urmila sevinir. Gece olduğunda Gopi heyecandan uyuyamaz. Sabah olduğunda okula onu Ahem götürür. Yolda araba arızalanır ve taksi ile okula giderler. Okul girişinde güvenlik onu almak istemeyince Gopi öğrenci belgesini gösterip içeri girer. Ahem’e el sallayınca Ahem de ona el sallar. Gopi onu hiç böyle görmediği için çok mutludur.

 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 88. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 18 Haziran Pereşembe günü ayınlanacak olan 88. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.