Masum 364. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 21 Mart Pazar

Masum 364. Bölüm Özeti ve Fragmanı - 21 Mart Pazar
Kanal 7'nin klasikleşen Hint yapımları arasında en çok ses getiren dizilerinden biri olan Masum'da yeni bölüm başlıyor. Yeni bölümü ile ekranlara gelecek yapımda neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki yarın neler olacak? Masum 364. Bölüm Özeti ve Fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 15:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 364. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 364. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.



Masum 364. bölüm özeti

Meeraı’nın konuşması ile başlar. Meera artık bir babaya ihtiyacı olmadığını, eşinin yanında yer alacağını söyleyince Ahem ve diğerleri şok olur. Ancak Ahem geri adım atmaz. Artık bir kızı olduğunu, diğer kızının ise öldüğünü Meera’ın yüzüne söyler. Vidya’nın hemen hazırlanıp arabaya binmesini isterken, Shravan, Vidya’ya gitmemesini ister. Ahem Sharavan’ı itekleyerek kızını rahatsız etmemesini söyler. Ahem Gopi’yi de alıp sürükleyerek dışarı çıkar. En son evde Kokila kalır. Kokila Meera’ya yalvarıp kendisi ile gelmesini ister. Ancak Meera Kokila’yı itekleyerek kapı dışarı eder. Kapının arkasından artık Modi olmadığını, kapısının önünden çekip gitmelerini ister. Vidya bir taraf da kendisine ihanet ettiğini düşünen Sharavan, diğer taraf da ona olan sevgisi karşı karşıya gelse de Vidya gitmeyi seçer. Herkes gittikten sonra Sharavan Modi ailesinin damadı olduğunu ve onlara karşı yanlış yaptıkları için Gaura’ya kızar. Gaura yeniden Vidya’yı geri getireceğini söylerken Sharavan ise Modilere yanlış yapıldığını, Masum insanları cezalandırdıklarını dile getirir. Modiler eve döner. Evdekiler hiç bir şey bilemediği için yaşanan olayları Gopi anlattıktan sonra iki kızının hayatını mahvolduğunu söyler. Vidya tapınağa gidip ağlar. Gopi Ahem’e Meera’yı getirmesini ister. Ahem bir kızı olduğunu, Meera’yı tanımadığını söyletince hem Gopi hem de Kokila gözyaşlarına boğulur. Meera Dharam’ın evli olduğunu daha önce söylemediği için Gaura’ya kızarken, Gaura Meera’ya Dharam’ın ikinci karısı olarak hayatına devam etmesi gerektiğini söyler. Meera evi terk edeceğini söylese de Garua Meera’nın artık Modi konağına kabul edilmeyeceğini söyler. Modi konağında Vidya’nın üzerinde hale gelinlik var. Vidya odasına gidip gelinliğini ve altınlarını çıkarırken aklına Shaavan gelir. Kendisini kaldırdığını ve güvenini boşa çıkardığını söyleyip ağlar. Bu sırada içeri Gopi girer. Kızının gelinliğini çıkartmasına yardımcı olur. Ahem Vidya ile Gopi’nin çocukluk fotoğrafına bakıp ağladığını görür. Diğer odada ise Kokila da Vidya ile Meera’nın resmine bakıp ağladığını görünce sinirden deliye döner. Aklına bir plan gelir. Gaura’nın evinde Sharavan evden ayrılmaya karar verir. Sharavan’ı evden ayrılmamaya ikna edecek bir tek kişi var. O da annesi Durga’dır. Gaura Durga’nın gözünü korkutur. Durga da oğlu ikna etmeye çalışır.



Masum genel konusu

Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum dizisinde birbirine oldukça zıt olan iki kuzenin hikayesi anlatılıyor. Gopi ile Rashi’nin hikayesi masum dizisinde anlatılacak. Bu karakterlerin masum yaşamları ve saf sevgileri bakalım Kanal 7 izleyicileri tarafından beğenilecek mi takdir görecek mi bizler de çok merak ediyoruz. Bu sıralar herkesin evde oturduğunu ve dizi izlemeye başladığını düşünecek olursak ve yerli dizilerin de Corona virüsü nedeniyle yayınlanmadığı şu dönemde masum dizisi oldukça büyük bir talep görebilir.


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.