Masum 35. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Nisan Pazar

Masum 35. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Nisan Pazar
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 35. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 36. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 36. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 35. bölüm özeti

Koki Ketki’ye haftaya yapılacak nişanı yarına alalım derken Eleş’in az önce burada olduğunu ve komşuların yanlış anlayabileceğini söyler. Kinjal şokta ve yalnız kalınca hemen Umang’ı arar ve sadece bir gün sonra her şeyin biteceğini söyler. Umang endişelenmemesini isterken kız kardeşime yaptıklarınızın hesabını soracağım diyerek içinden geçiriyordur. Kinjal başka bir çanta daha hazırlar ve herkes uyur uyumaz yola çıkacağını ve onu arayacağını söyler. Umang tamam diyerek pis pis sırıtır. Kinjal odasından çıkarken Raşi’ye yakalanır. Raşi neden bu kadar çok endişelisin derken Kinjal’i odasına götürür. Odada çantayı görünce kaçmaya mı çalışıyorsun diyerek Kinjal’i şoka uğratır. Şaka yaptığını ve Koki gibi disiplinli bir annenin kızının böyle şeyler yapamayacağını söyler. Ona su getirmek için mutfağa gider. Önce Gopi’nin odasına gider ve Ahem’in ondan sakladığı resmi bulmak için Gopi’yi Kinjal’e su vermeye gönderir. Gopi su getirdiğinde Kinjal kaçmak üzeredir. Ancak Gopi onu durdurur. Kinjal Eleş ile buluşmaya gitiğini ve Gopi’den de yardım istediğini söyler. Gopi tereddütle kabul eder. Kinjal Gopi’nin yardımıyla kapıdan çıkıp gider. Gopi onun geleceğini düşünerek kapıda beklemeye başlar. Bu sırada uyuyan Gopi sabah uyandığında Kinjal’in daha gelmediğini fark eder ve evin içinde onu aramaya başlar.



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 36. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 36. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.