Masum 28. bölüm özeti ve fragmanı izle - 19 Nisan Pazar

Masum 28. bölüm özeti ve fragmanı izle - 19 Nisan Pazar
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Masum izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İkimizin Yerine'nin saatinde yayınlanması da bunda etkili oldu. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Masum 28. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi artık sabahları saat 11:00'de tekrar bölümü ve 16:30'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 29. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 29. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Masum 28. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre Kincal bilezikleri sattığı ortaya çıkar. Koki bu duruma sinir olup, bir an evvel Kincal’i evlendirmeye karar verir. Evin anahtarı Raşi’de olmasına rağmen, Raşi sorumlulukların bir kısmına Gopi’ye yıkmak ister. Ancak Koki buna müsade etmez. Yine bir tören ve eşler birbirlerine sari alması gerekiyor. Bizzat kocası tarafında hediye edilmesi gerekiyor. Lakin Gopi’ye bu hediyeyi Kokila vermek durumunda kaldı. Gopi de hediyeyi alır almaz, odasına gidip baktığı sırada Ahem gelir. Gopi hediyeye baktığı için yüzü açıktır. Ahem geldiğini anlayan Gopi elindeki Sariyi yere düşürür. Yüzünü kapatır. Ahem Pembe renkli dosyayı ister. Gopi yüzünü kapatarak uzatır. Bu sırada Ahem de yerdeki sariyi alıp Gopi’ye uzatır. Dini gelenek de yerine gelir. Gopi kocasının elinde sarisini alınca çok mutlu olur. her ne kadar nikah da ettiği yeminleri geri alsa da Ahem’in sariyi vermesine çok ama çok mutlu olur. Diğer taraftan Cigar da maaşının bir kısmına bu tören için Raşi’ye sari alır. Raşi’ye çok pahalı bir sari alır. Raşi zaten pahalı olduğunu bildiği hediyeye çok sevinir. Cirak da eşi Hental’e çok güzel bir sari hediye eder. Kokila bunu görüp şu sözleri söyler. 'Millet bak eşlerine sari alıyor. Benim herif de iş yok Kokila Modi' Diye çıkışır. Parag ise olur mu öyle canım. Bak ben daha güzelini aldım diyerek, Koki’ye aldığı hediyeyi verir. Parag gelini Gopi’nin hediyesi verildi mi? diye merak eder. Koki de merak etmeyin her şey kontrolümün altında. Birazdan Gopi gelecektir der demez, Kokila’nın aldığı sariyi giymiş bir şekilde tören yerine gelir. Kokila herkesin içinde Raşi’yi yanına çağırıp yapılacak işlerimiz var deyip mutfağa getirir. Bu tören öncesinde herkesin ihtiyaçlarını istemesini ister. Raşi gene bir hinlik yapıp Gopi’nin ihtiyaç listesini listeye eklemez. Bunu gören Koki da sinirlenir ve Gopi’nin yanına gider. 


Masum 28. bölümün önemli noktaları

  • Eşi ile katılması gereken törene Ahem gelmeyecek
  • Ahem gelmediği için orucunu eşi açması gerektiği için Gopi orucunu açamaz
  • Koki geç saatte Gopi’nin yanına gelir ve oruç açmadığını anlayınca Ahem’i arar
  • Ahem’e gelmesi gerektiğini ve işi yarına bırakmasını ister
  • Bir süre sonra Ahem evi arayıp Gopi’ye fırça atar
  • Gopi orucunu açmadığı için Koki kızar
  • Koki ceza vermek içi Gopi’yi depoya kilitler



Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 29. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 30 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 29. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.