Masum 113. bölüm özeti ve fragmanı izle - 13 Temmuz Pazartesi

Masum 113. bölüm özeti ve fragmanı izle - 13 Temmuz Pazartesi
Kanal 7'nin en çok sevilen Hint dizilerinden biri olmayı başaran Masum'un 113. bölümü de merakla bekleniyor. Haftanın her günü izleyicilerin karşısına çıkan ve büyük bir keyifle izlenen dizide bugün yaşaanacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Daha önce Hindistan'da yayınlanması sebebiyle önceden neler olacağını da bilmek zor değil. Masum 113. bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Masum oldu. Dizi 16:10'da da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 113. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Masum 113. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Masum 113. bölüm özeti

Gopi, Raşi için parayı götürmeye karar vermiştir. Ahem onun kulağına küçük bir mikrofon takar ve onu takip etmeye başlar. Bu sayede konuşulanları da rahat rahat duyacaktır. Gopi adamların yanına gider ve adamlar parayı ister. Bu sırada Ahem üst katta bağlı olan Raşi’yi görmüştür. Adamlar parayı aldıktan sonra Gopi’nin daha değerli olduğunu ve ondan para kazanacaklarını söylerler. Ahem ise Kokila’ya çoktan polisi aramasını söylemiştir. Ama bunu duyunca polislerin gelmesini beklemez. Adamlar Gopi’yi bağlamaya götürürken hemen gider ve adamları yener. Daha sonra Gopi Raşi’nin yanına gider. İkisi birlikte kaçacak iken karşılarına bir adam çıkar. Gopi Raşi’ye kaç der ve Raşi kaçar. Gopi ise adamdan kaçacak iken bina yıkılmaya başlar ve Gopi enkaz altında kalır. Polis oraya geldikten sonra Ahem, Gopi’yi enkaz altından çıkarır ve başının kanlar içinde olduğunu görür. Hemen ambulansa bindirirler ve hastaneye giderler. Hastaneye gittikten sonra Modi ailesi de oraya gelmiştir. Ahem’e Gopi’yi sorarlar ve Ahem kısık bir sesle kötü olduğunu söyler. Doktorlar ise kan geldiği an onu ameliyata alacaklarını söylerler. Ama Gopi’nin kanı zor bulunan bir kandır. Raşi bu durumdan aşırı derecede rahatsız olmuştur ve vicdan azabı çekmiştir. Ama Urmilla oralı bile değildir. Kokila ve Hetal Gopi’nin başındadır. Ahem ve Jigar ise kan aramaktadır. Ama bir türlü bulamazlar. Bu sırada Raşi’de Gopi’yi görmek için odaya girer ama Kokila ona bağırır ve onun yüzünden olduğunu söyler. Ahem Raşi’nin duvarlara dokunması yüzünden evin yıkıldığını söyleyince Kokila daha çok sinirlenir. Bu sırada Urmilla odaya girerek kızının bir hatası olmadığını söyler. Kokila ikisinin de hemen gitmesini ister. Bunu fırsat bilen Urmilla kızını da alarak eve gider. Daha sonra Jetu ve Dawal eve gelir. Jetu kızının kötü durumda olduğunu ve onun kan vermek yerine neden evde olduğunu sorar. Dawal ve Raşi duydukları karşısında şok olmuştur. Urmilla ise normalde kan vermek istediğini ama Gopi’nin davranışlarının doğru olmadığını söyler ve kendini odaya kilitler. Raşi ise eğer kan vermezse intihar edeceğini söyler ve onu razı eder. Ahem halen kan aramaktadır ama bir türlü bulamaz. Bu sırada Raşi gelir ve kanı bulduk der. Herkes bir anda suskunluğa bürünür. Vicdansız Urmila tam bir cani gibi davranmaktadır. Jetu ise Urmilla’nın kanının uygun olduğunu söyler. Kokila bunu duyduktan sonra Urmilla’ya hakaret etmeye başlar. Çünkü şimdiye kadar bunu söylememiştir. Tam bu sırada elektrikler gider. Bu Ahem’in canını çok sıkmıştır. Bir süre sonra elektrikler gelir ve ameliyathane kapısının önünde doktor görünür. Yüz ifadesi ise hiç iyi değildir.


 

Masum genel konusu

Masum’da bugün Kokila Gopi’ye hayatı zindan etmeye başlar. Urmila ise Modi ailesinin evinde yaşananları öğrenmek için yanlarına gider. Kokila ise bundan Gopi’yi sorumlu tutar. Gopi masumiyetini ispat edebilecek mi? Kokila Gopi’yi bir kenara çekip oğlunu mutlu etmediği için azarlar. Hetal ise Kokila’nın yanına gelir ve Gopi’yi suçlamadan önce olanların sebebini öğrenmesi gerektiğini söyler. Yaşananların esas suçlusunun Kokila olduğunu düşünen Hetal Kinjal’in itirazıyla karşılaşır. Rashi ise evde gizli kapılar arkasında konuşulanları merak eder ve olayları çözmesi için annesini çağırır. Urmila geldiğinde Gopi’nin ağzından laf almaya çalışır. Kokila bunu fark ettiğinde Urmila’yı Gopi’nin çağırdığını düşünür ve onu azarlar. Gözyaşlarına boğulan Gopi masum olduğunu ispat edebilecek mi?  


Masum oyuncu kadrosu

  • Giaa Manek, Rucha Hasabnis
  • Devoleena Bhattacharjee
  • Rucha Hasabnis
  • Muhammed Nazım
  • Vishal Singh
  • Rupal Patel


Masum 114. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Masum'un 114. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.