Kuaförüm Sensin Mehmet Acun kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Mehmet Acun kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı
Bugün 48. haftası sonlanan Kuaförüm Sensin'de 16 Mart'tan itibaren yarışmacılar açıklandı. Buna göre kuaför koltuğuna Mehmet Acun partneri Zeynep Armutlu ile birincilik mücadelesi verecek. Yakışıklılığı ile de dikkat çeken genç kuaför hakkında da araştırmalar başladı. Kuaförüm Sensin Mehmet Acun kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kıran kırana geçen beş günün ardından bugün sona eren 48. haftasıyla izleyenleri eğlendirmeyi sürdüren Kuaförüm Sensin'de yeni yarışmacılar açıklandı. Yayınlanan 49. hafta fragmanında kuaför olarak Mehmet Acun'un, makyöz olarak da Zeynep Armutlu'nun yarışacak. Bu gelişmenin ardından yarışmayı izleyenler de yeni yarışmacuılar için birçok sorgulama gerçekleştiriyor. Kuaförüm Sensin Mehmet Acun kimdir? Kaç yaşında, Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.
 


Mehmet Acun kimdir? 

Kuaförüm Sensin'in yeni kuaförü Mehmet Acun yarışmaya Antalya'dan katılıyor. 34 yaşında. Antalya Manavgat ve İstanbul Etiler'de kendisine ait iki salonu var. Ekibiyle birlikte müşterilerine hizmet veriyor. Ayrıca daha önce de pek çok ünlü ile çalıştı.

 

Mehmet Acun Instagram hesabı

34 yaşındaki kuaförün kendisine ait aktif bir hesabı bulunmaktadır. 20 bine yakın takipçisi bulunmakta ve 709 kişiyi takip etmektedir. Mehmet Acun'un Instagram hesabı @acunhairdesigner'dir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.