Kuaförüm Sensin Betül Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Kuaförüm Sensin Betül Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Bugün yayınlanan 209. bölümüyle bir haftayı daha tamamlayan Kuaförüm Sensin'de Merve ve Erbil yarışmaya veda etti. Makyöz koltuğuna ise Betül Şahin oturacak. Peki Kuaförüm Sensin Betül Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gözde Kansu'nun sunumuyla yayınlanan, Muammer Ketenci, Adnan Serter, Tuğba Özay ve Ayşegül Kartal'ın jüri üyeliğinde renkli anlara sahne olan Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona erdi. Yarışmada en az puan toplayan Merve Hasbutcu ve Erbil Çaylak elendi. Yerlerine gelecek isimler ise final sonrası yayınlanan 43. hafta fragmanında açıklandı. Buna göre pazartesiden itibaren makyöz koltuğunda oturup modelinin makyajını bir hafta boyunca şekillendirecek isim Betül Şahin oldu İzleyiciler de kendisiyle ilgili araştırmalara başladı. Peki Kuaförüm Sensin Betül Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı bu sayfada yer alıyor.
 


Betül Şahin kimdir?

Betül Şahin 1 Ekim 1986 doğumludur. 34 yaşındadır. 18 yıllık tecrübesi var. Kütahya merkezde Kuaför Betül Şahin VIP adında salonu var. Müşterilerine salı günü haricinda 08:00'den 20:00'ye kadar hizmet veriyor. AdresiYenidoğan, Ragıp Gümüş Pala Cd No:27, 43020 Kütahya Merkez/Kütahya'dır. Instagram hesabı betülşahin.vıp'tir.

kuaförüm sensin fatma demirci

ismihan çetin

kuaförüm sensin aslı yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.