Kuaförüm Sensin Best Of Yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları

Kuaförüm Sensin Best Of Yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları
SHOW TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin'de 49. hafta bugün sona erdi. Birinciler ve elenen takımlar belli oldu. Ardından da gelecek haftanın fragmanı yayınlandı. Ancak bomba bir sürpriz vardı. Kuaförüm Sensin'de Best Of (en iyiler) haftası başlıyor. Peki Kuaförüm Sensin Best Of Yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı saç ve makyaj uzmanlarının yarıştığı Kuafröüm Sensin'de heyecanlı bir hafta daha geride kaldı. Birinciliği bu hafta programa katılan Zeynep Armutlu ve Mehmet Acun elde etti. Yarışmadan elenenler ise geçtiğimiz hafta gelen Canan Adın ve Cihan Öztürk'tü. Gözde Kansu'nun sunumuyla ekranlara gelen programda gelecek haftadan itibaren best of haftaları başlıyor. Yani yarışmaya bugüne kadar en çok damga vuran isimler kozlarını paylaşacak. Peki Kuaförüm Sensin Best Of Yarışmacıları kimdir? Instagram hesapları haberimizde yer alıyor.
 


Kuaförüm Sensin Best Of bölümleri ile karşınızda!

Global Medya'nın yapımcılığını üstlendiği yarışma artık en iyilerle ekranlarda yer alacak. SHOW TV'nin bugüne kadar en çok ilgi gören isimlerin bir araya gelmesiyle birlikte daha fazla izlenmesi ve reyting alması bekleniyor. Yarışmacılar da oldukça iddialı. Ve şunu belirtmekte fayda var. Eğlence kadar tartışmalar da programlara damga vuracak. Gelecek haftadan itibaren Kuaförüm Sensin'i kaçırmayın.

Kuaförüm Sensin Best Of yarışmacıları kimdir?


Emina ve Mira Akkurt kimdir?

Emina 19 yıldır kuaförlük yapıyor, Boşnak. Kendisinin sarının kraliçesi olduğunu söylüyorlar. Emina bekardır. Şeytanın bacağını kırmaya geldiklerini söylüyorlar. Mira Akkurt, 1995 doğumlu ve makyöz. Kendine çok güvenen Mira en iyi makyajları kendisinin yaptığını iddia ediyor. Güzelliğiyle de çok konuşuluyor. Öte yandan yarışmada zaman zaman ağlayan Mira, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Mira "miraakkurttt" adıyla ınstagramda yer alıyor. Daha önce yarışmada yine kendisi gibi makyaj uzmanı olan Tuna Dede ile aşk yaşamıştı. İkilinin tartışmaları çok konuşulacak.


Bilal Ağın ve Buse Şimşek kimidr?

Kuaförüm Sensin Bilal'in tam adı Bilal Ağın'dır. 31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Buse öğrencidir. 22 yaşındadır. Aslen Batmanlıdır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi. Daha önce katıldıkları dönemde isimlerinden bir hayli söz ettirmişlerdir. Buse Bilal'den sonra onun ikizi Hasan ile de yarışmıştır.


Kuaförüm Sensin Mustafa Batur kimdir?

27 yaşında olan Kuaförüm Sensin yeni yarışmacısı Mustafa Batur, 15 yıldır bayan kuaförlüğü yapmaktadır. Bütün kadınların kalbini fethedebileceğini söyleyen yarışmacı Mustafa Batur, oldukça iddialı. Samuray kılıcından yapılan makaslar ile yarışmaya katılan Mustafa Batur, bakalım ilk haftadan başarısını kanıtlayabilecek mi? Mustafa Batur stüdyoya ilk geldiğinde elinde bir adet çikolata vardı.


Kuaförüm Sensin Tunahan Dede kimdir?

24 yaşında olan Kuaförüm Sensin yeni yarışmacısı Tunahan Dede, 7 yıldır makyaj saatçısı olduğunu ifade etmişti. Makyaj konusunda oldukça iddialı olduğunu belirten Tunahan Dede, herkesten oldukça farklı olduğunu söylüyor. Tunahan Dede, mesleğine başlamadan önce makaslar ile yeteneğini kendi kendine keşfettiğini söylemişti. Yeni yarışmacımız Tunahan Dede ise, stüdyoya annesinin fotoğrafını getirmişti.
 


Kuaförüm Sensin Öncü Aslan ve Özlem Aslan kimdir?

Kuaförüm Sensin Öncü'nün tam adı Öncü Aslan'dır. 29 yaşındadır.  Yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Özlem ile evlidir ve bir çocuk babasıdır. Eşi Özlem Aslan ise 28 yaşında ve 15 yıldan beri bu mesleği icra ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.