Kuaförüm Sensin 6 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 6 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri eğlendiren ve bilgilendiren Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona erdi. Bugün bir takım elenecek diğeri de 10 bin lira kazanacak. Peki Kuaförüm Sensin 6 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin bir haftaya daha veda ediyor. İzleyenleri eğlendiren yarışmada bugün bir takım 10 bin lira kazanacak. Bir takım da yarışmaya veda edecek. Son üç haftanın ikisinde eleme olmamıştı. Geçen hafta ise Taner ve Aslı çekildiklerini açıklamıştı. Bugün de yine bir takımın gitmesi bekleniyor. Peki Kuaförüm Sensin 6 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.



Kuaförüm Sensin'e renk kattılar

Kuaförüm Sensin’de bu hafta kuaför Metin Kendir, makyöz Azize Kendir, model Yalda Abolfathi’den oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Ramona Teodora’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Habibe Durkaya’dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Emre Demirci, makyöz Fatma Demirci, model Sema Hanik’ten oluşan dördüncü takım yarıştı. Birbirinden güzel dört model yarışmaya renk kattı.

kuaförüm sensin Yalda Abolfathi


İsmihan'a çelenk sürprizi

Dün yayınlanan son bölümde İsmihan'a çelenk sürprizi yapıldı. Bu tür hediyeleri beğenmediğini ve varotik bulduğunu söyleyen İsmihan'a Hayat ve Fatma'dan tepki geldi. Hayat; 'Bu tür şeylere gerek yok. Madem böyle bir şey yapacaksın, kıy parana stüdyonun ortasında gül attır' dedi. Fatma da 'Hayatında çiçek mi gördün ki çelenk beğenmiyorsun. Buradan çıktıktan sonra çelenk değil çiçeğin bir tanesini bile göremeyeceksin. Çok şımardın' ifadelerini kullandı.


İsmihan ve Abdullah birinci oldu

Kuaförüm Sensin'de dün İsmihan ve Abdullah'ın günü oldu. Topladıkları puanlarla günü birinci tamamlayan ikiliyi Hayat ve Özlem takip etti. Üçüncü sırada ise Fatma ve Emre vardı. Metin ve Azize de sonuncu oldu. Bugün sergilenecek son performanslar takımların kaderini belirleyecek.
 

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 

Kuaförüm Sensin 47. hafta (234. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 47. hafta (234. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 

Kuaförüm Sensin 6 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 234. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın cuma günkü puan tablosu açıklandıktan sonra birinci ve elenen takım haberimizde yer alacak. Ancak şunu söyleyebiliriz. Hayat ve Özlem ile Abdullah ve İsmihan arasında birincilik, Fatma ve Emre ile Azize ve Metin arasında da elenmeme mücadelesi yaşanacak gibi görünüyor.
 

Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı Puan
Pazartesi 32
Salı 23
Çarşamba 22
Perşembe 31
Cuma


kuaförüm sensin aslı yazar
 

Emre Demirci / Fatma Demirci Puan
Pazartesi 15
Salı 20
Çarşamba 15
Perşembe 21
Cuma



habibe durkaya

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 21
Salı 26
Çarşamba 23
Perşembe 27
Cuma

ismihan çetin
 

Metin Kendir / Azize Kendir  Puan
Pazartesi 23
Salı 28
Çarşamba 17
Perşembe 12
Cuma

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 

Hafta Finali Puan
Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı
Emre Demirci / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Metin Kendir / Azize Kendir

Hayat ve Özlem birinci oldu. Metin ve Azize elendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.