Kuaförüm Sensin 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV'nin hafta içinde yayınlanan ve her bölümü ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'de final öncesi heyecanı yaşanıyor. 30 Ocak 2020 Perşembe günü yayınlanan 208. bölüm ilgiyle izlenecek. Peki Kuaförüm Sensin 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının renkli, eğlenceli ve tarz yarışması Kuaförüm Sensin'de final öncesi son bölüme geldik. Yarışmacılar bugün kesimle karşımıza çıkacak. Çoğu zaman problemler yaşanan bu kritik günde alınacak her puan da altın değerinde. Dört masa da bugün yarınki finalde kendilerini 10 bin liralık ödüle götürecek puanları almak istiyor. Ancak bu kez modellerle de mücadele etmek zorundalar. Çünkü perşembe günü sürekli bir problem çıkıyor. Peki Kuaförüm Sensin 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 

Fatma ve Çetin'den muhteşem atak

Yarışmaya pazartesi günü katılan Çetin Köroğlu ve Fatma Demirci ilk iki gün yaşadıkları heyecandan dolayı aldıkları düşük puanlarla dikkat çekmiş ve cuma günü elenecekleri düşünülmüştü. Ancak iki günde problem yaşadıkları modelleiryle dün daha az tartışan ikili bu kez turnayı gözünden vurdu ve pazartesi ile salı gününde aldıkları puanların toplamından fazla bir derece elde etti. Ancak İsmihan ile Çetin ve Aslı ile Taner'in de yüksek almaları nedeniyle üçüncü olabildiler. Yine de ikilinin başarısı dün en çok konuşulan konulardan biriydi.

kuaförüm sensin merve hasbutcu


Konsept disko makyajı

Dün yayınlanan bölümde jüri eğlenceli bir konsepte imza attı. Birbirinden ünlü isimlerin oturduğu jüri masasından disko makyajı ve gece eğlenceye gidildiğinde yapılacak saç modelleri için tasarım yapılması istendi. Yarışmacılar da beş dakikalık kıyafet ve ayakkabı seçiminin ardından modellerinin saçları ve makyajları için koltuklara oturdular.

Kuaförüm sensin merve hasbutçu
 

kuaförüm sensin aslı yazar
 

Kuaförüm Sensin 42. hafta (208. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 42. hafta (208. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

ismihan çetin
 

Kuaförüm Sensin 30 Ocak Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 208. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

kuaförüm sensin erbil çaylak
 

Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak Puan
Pazartesi 19
Salı 22
Çarşamba 13
Perşembe 15
Cuma


kuaförüm sensin Bersu Üstündağ

 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 15
Salı 26
Çarşamba 29
Perşembe 29
Cuma

kuaförüm sensin Bersu Üstündağ
 

Taner Güneri / Aslı Yazar Puan
Pazartesi 30
Salı 29
Çarşamba 26
Perşembe 35
Cuma

kuaförüm sensin münevver ergün
 

Çetin Köroğlu / Fatma Demirci Puan
Pazartesi 12
Salı 10
Çarşamba 24
Perşembe 19
Cuma





kuaförüm sensin Feride Hüseyinova

kuaförüm sensin Aslıhan Öziş

kuaförüm sensin Aslıhan Öziş

Hafta Finali Puan
Merve Hasbutçu / Erbil Çaylak
Çetin Köroğlu / Fatma Demirci
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Taner Güneri / Aslı Yazar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.