Kuaförüm Sensin 3 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 3 Ocak Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarının vazgeçilmez programı Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Final bölümü sonrasında birinci ve elenen takım belli olacak. Yeni modeller ve yarışmacılarıyla ekranlardaki yerini alacak yarışmada yine keyifli anlar yaşanacak. Kuaförüm Sensin 3 Ocak 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Puan Durumu haberimizde.

Öğle kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Kuaförüm Sensin'de 38. haftası da sona eriyor. Zeynep Uykan ve Özlem Ürek'in pazartesiden bu yana yarışmaya başladığı haftada bugün bir takım birinciliği elde edecek, bir takım da elenecek. Son kez hünerlerini sergileyecek olan kuaför ve makyözlerin rekabeti nefes kesecek. Peki Kuaförüm Sensin'de 3 Ocak 2020 Cuma kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin'de kim elendi? Puan durumu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...
 


Bu hafta 4 gün sürdü

İzleyenleri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de bu hafta yılbaşı sebebiyle dört bölüm ekranlara geldi. Yarışma hafta ortasına denk gelen 1 Ocak'ta yayınlanmadı. Dolayısıyla takımlar da dört gün üzerinden değerlendirilecek. Son durumlara göre puanlar birbirlerine çok yakın. Her an dengelerin değişebileceği final gününde kimse elenmek istemiyor. Birincilik için de kıyasıya mücadele var. 

özlem ürek kimdir


Kuaförüm Sensin'de kim elendi?

Yarışmada Taner Güneri ve Aslı Yazar'dan oluşan birinci takım, Buse Şimşek ve Hasan Ağın'dan oluşan ikinci takım, Özlem Ürek ve Zeynep Uykan'dan oluşan üçüncü takım ve Tayfun Ateşoğlu ile Serap Varol'dan oluşan dördüncü takım mücadel ediyor. Takımlar bugün son performanslarını ortaya koyacak ve hem rakiplerinden hem de jüriden alacakları puanlarla yarışmaya veda edecekler ya da kalacaklar.

özlem ürek fotoğrafları


Kuaförüm Sensin Puan Durumu

Takımların toplam puanları üzerinden değerlendirme yapıldığında Taner Güneri ve Aslı Yazar 83, Buse Şimşek ve Hasan Ağın 73, Özlem Ürek ve Zeynep Uykan 60 ve Tayfun Ateşoğlu ile Serap Varol 56 puanda yer alıyor. Kaba bir hesapla birincilik için iki ve elenmemek için iki takım yarışacak. Cuma günü sonunda elenen ve birinci olan takımlar haberimizde yer alacak.

Takım Pazartesi Salı Perşembe Cuma
Taner Güneri ve Aslı Yazar 29 29 25 ?
Buse Şimşek ve Hasan Ağın 17 26 30 ?
Özlem Ürek ve Zeynep Uykan 20 19 21 ?
Tayfun Ateşoğlu ile Serap Varol 19 16 21 ?


Taner ve Aslı birinci oldu. Tayfun ile Serap elendi.
 

zeynep uykan kimdir


Kuaförüm Sensin 3 Ocak Cuma kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 189. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın Cuma günkü puan tablosu açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

zeynep uykan fotoğrafları

kuaförüm sensin aslı yazar

buse şimşek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.