Kuaförüm Sensin 19 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 19 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarının eğlendiren ve bilgilendiren yarışması Kuaförüm Sensin'de dördüncü gün heyecanı yaşanıyor. Bugünü diğerlerinden ayıran bir konu var. O da kesim günü olması. Haftalardır sorunlara sahne olan perşembe gününde bir kez daha kıran kırana mücadele yaşanacak. Peki Kuaförüm Sensin 19 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu ve 243. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Gözde Kansu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kuaförüm Sensin'de korakor yarış sürüyor. Dört saç ve dört de makyaj uzmanının birbirlerine üstünlük kurabilmek adına gayret göstereceği bölümde günün sonuçları da merakla bekleniyor. Pazartesi günü başlayan haftaya yeni gelen iki takım damga vurmuştu. Acaba yine onlar mı kazanacak yoksa farklı bir takım mı liderliği kazanacak. Peki Kuaförüm Sensin 19 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu ve 243. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

 

Yeniler bomba gibi!

Kuaförüm Sensin'in yeni haftasında flaş sonuçlar alınmaya devam ediyor. İlk gün yarışmaya yeni katılan Mehmet Acun ve Zeynep Armutlu birinciliği kazanmıştı. İkinci günde ise geçen haftadan bu yana programda bulunan Canan Adın ve Cihan Özdemir günü birinci tamamlamıştı. Dün yine bir kez daha Mehmet Acun ve Zeynep Armutlu isimlerini ilk sıraya yazdırmayı başardı. Bu sonuçlar Hayat ve Özlem'in yanısıra Abdullah ve İsmihan üzerinde de baskı oluşturacaktır. Belki de iki takımdan biri gidebilir.

KUAFÖRÜM SENSİN ZEYNEP ARMUTLU
 

Konsept: Sevgilinin ailesiyle tanışmak

Dün yayınlanan son bölümde yarışmacılardan modellerine sevgililerinin aileleriyle tanışmaya gidecekleri makyajlar, saçlar ve kıayfetler istediler. Takımlar kendilerini ön plana çıkarabilecek tercihlerini yaparak işe koyuldular. Sonrasında da jüri karşısında puanlarını aldılar.

Kuaförüm Sensin Canan Adın
 

Zeynep'in duygulandıran sözleri

Yarışmada belirlenen konseptler dahilinde yarışmacılar, jüri üyeleri ve sunucu Gözde Kansu zaman zaman sohbetler ediyorlar. Ancak dün Zeynep Armutlu'nun sözleri herkesi üzdü. Genç makyöz, motosiklet kazasında kaybettiği sevgilisini anlattı. Ölümünü kabul edemediği için mezarına gidemediğini söyledi. Bu sözler stüdyodakiler kadar izleyenlerin de yüreğini burktu.

Kuaförüm Sensin Canan Adın kimdir


Kuaförüm Sensin 49. hafta (243. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 49. hafta (243. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

kuaförüm sensin buse başçı fotoğrafları
 


Kuaförüm Sensin 19 Mart Perşembe kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 243. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Başçı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı Puan
Pazartesi 20
Salı 18
Çarşamba 18
Perşembe 25
Cuma

ismihan çetin

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 18
Salı 21
Çarşamba 17
Perşembe 22
Cuma

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Canan Adın / Cihan Özdemir  Puan
Pazartesi 26
Salı 25
Çarşamba 11
Perşembe 19
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Zeynep Armutlu / Mehmet Acun Puan
Pazartesi 30
Salı 17
Çarşamba 21
Perşembe 18
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.