Kuaförüm Sensin 18 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu 242. bölüm izle

Kuaförüm Sensin 18 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu 242. bölüm izle
Türkiye'nin saç ve makyaj uzmanlarını bir araya getirerek yarıştıran Kuaförüm Sensin'de yeni bir gün başlıyor. Birbirinden iddialı dört takım günü lider tamamlamak için ellerinden geleni yapacak. Peki Kuaförüm Sensin 18 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı dört kuaför ve dört makyaj uzmanının ikişerli takım olmak üzere dört masada yarıştığı Kuaförün Sensin'de salı günü de dopdolu. Gözde Kansu'nun sunumu, Muammer Ketenci, Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Tuğba Özay'ın jüri üyeliği ile renklenen yarışmada takımlar bir kez daha kendilerini günün zirvesine çıkaracakları performansa imza atmak istiyor. Peki Kuaförüm Sensin 18 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu ve 242. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

 

İsmihan siyah, Hayat sarı saç taktı

Kuaförüm Sensin'in güzel yarışmacıları İsmihan Çetin ve Hayat Bölükbaşı kendi saçlarından farklı olarak taktıkları peruklarla deneme yaptılar. Sarı saçı olan İsmihan siyah, siyah saça sahip Hayat ise sarı peruk takarak stüdyo ortasına geldi. İki isim de güzelliği ile tam not aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN ZEYNEP ARMUTLU



Zirveden dibe çakıldılar!

Dün yarışmanın yeni yarışmacıları Zeynep Armutlu ve Mehmet Acun ilk günün ardından gösterdikleri performansla hayal kırıklığı yaşattı. İlk gün 30 puanla yüksek bir giriş yapan ikili dünü 18 puanla sonuncu tamamladı.

Kuaförüm Sensin Canan Adın
 

Konsept spor salonu ve water proof makyaj

Yarışmada dün yarışmacılara spor salonuna gidecek olan ve terleme ya da suya girildiğinde etkisi geçmeyecek olan tasarımlar istendi. Ayşegül Kartal ve Tuğba Özay'ın spor yaparak stüdyoya geldiği günde yarışmacılar modellerini önce spor salona gidecekmiş gibi giydirdi, ardından da saç ve makyajlarını yaptı.

Kuaförüm Sensin Canan Adın kimdir
 

Kuaförüm Sensin 49. hafta (242. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 49. hafta (242. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

kuaförüm sensin buse başçı fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin 18 Mart Çarşamba kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 242. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Başçı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı Puan
Pazartesi 20
Salı 18
Çarşamba 18
Perşembe
Cuma

ismihan çetin

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 18
Salı 21
Çarşamba 17
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Canan Adın / Cihan Özdemir  Puan
Pazartesi 26
Salı 25
Çarşamba 11
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Zeynep Armutlu / Mehmet Acun Puan
Pazartesi 30
Salı 17
Çarşamba 21
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.