Kuaförüm Sensin 17 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu 241. bölüm izle

Kuaförüm Sensin 17 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu 241. bölüm izle
Türkiye'nin en tarz yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Dün başlayan zorlu haftada yeni yarışmacılar da programa renk katmış ve eğlenceli anlar yaşanmıştı. Gözler ise bugünde. Peki Kuaförüm Sensin 17 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı dört kuaför ve dört makyaj uzmanının ikişerli takım olmak üzere dört masada yarıştığı Kuaförün Sensin'de salı günü de dopdolu. Gözde Kansu'nun sunumu, Muammer Ketenci, Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Tuğba Özay'ın jüri üyeliği ile renklenen yarışmada takımlar bir kez daha kendilerini günün zirvesine çıkaracakları performansa imza atmak istiyor. Peki Kuaförüm Sensin 17 Mart Salı kim birinci oldu? Puan Durumu ve 241. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


İsmihan zil getirdi!

Kuaförüm Sensin'de daha önce gitmeleri gerekirken Aslı ve Taner'in çekilmesiyle yarışmada kalan Emre ve Fatma cuma günü elenmişti. Fatma'ya savaş açarcasına yayınlattığı konuşma kaydıyla bir anda rakibini yerle bir eden İsmihan düne bomba gibi başladı ve zil getirip herkese dağıttı. Kendi de taktı. Ayrıca günün konseptine uygun bir de altın kemer giydi. Bu kemer Tuğba Özay'dan tam not aldı.

KUAFÖRÜM SENSİN ZEYNEP ARMUTLU



İlk günden gözdağı verdiler

Dün yarışmanın yeni yarışmacıları Zeynep Armutlu ve Mehmet Acun ekranlarda yerini aldı. Fatma ve Emre'nin yerine gelen ikili ilk olarak Hayat'ı göndermek istediklerini söyledi. Hayat da 'Bu kadar iddialı olup da başaran kimseyi görmedim' ifadelerini kullandı. Ancak Zeynep ve Acun muhteşem bir başlangıca imza atarak günü 30 puanla birinci tamamladı.

Kuaförüm Sensin Canan Adın
 

Kutlama yaptılar

Yarışmada ikinci dönemi olan Hayat ve Özlem dün rakiplerine nispet yaptı. Toplamda 11'inci birinciliklerini elde eden ikiliden Özlem'in asistanları stüdyoda kutlama yaptı ve konfeti patlattı. İkili yarışmada ne kadar iddialı olduklarını bir kez daha gösterip rakiplerine mesaj vermeyi ihmal etmedi.

Kuaförüm Sensin Canan Adın kimdir
 

Kuaförüm Sensin 49. hafta (241. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 49. hafta (241. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.

kuaförüm sensin buse başçı fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin 17 Mart Salı kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 241. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Başçı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı Puan
Pazartesi 20
Salı 18
Çarşamba
Perşembe
Cuma

ismihan çetin

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 18
Salı 21
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Canan Adın / Cihan Özdemir  Puan
Pazartesi 26
Salı 25
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Zeynep Armutlu / Mehmet Acun Puan
Pazartesi 30
Salı 17
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Kurt kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.