Kuaförüm Sensin 16 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 16 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicileri eğlendiren ve bilgilendiren yarışma Kuaförüm Sensin'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar ve yarışacakları modeller keyifli anlar sunacak. Peki Kuaförüm Sensin 16 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Gözde Kansu'nun sunumu, Muammer Ketenci, Adnan Serter, Ayşegül Kartal ve Tuğba Özay'ın jüri üyeliği ile renklenen Kuaförüm Sensin'in 49. haftası bugün başlıyor. Son bölümde Emre ve Fatma Demirci elenmiş ve yarışmaya veda etmişti. Yerlerine gelecek isimler de açıklandı. Ayrıca yeni modeller de belirlendi. Pazartesiden cumaya ilgi çeken beş bölümü ile yayınlanacak olan yarışmada yine eğlence kadar gerilim ve tartışma da eksik olmayacak. Peki Kuaförüm Sensin 16 Mart Pazartesi kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

 

Kuaförüm Sensin'de yeni haftanın yarışmacıları: Zeynep Armutlu ve Mehmet Acun

Cuma günü ekranlara gelen son bölümde büyük heyecan yaşanmış ve Emre ile Fatma yarışmadan elenmişti. Yerlerine gelen Zeynep Armutlu ve Mehmet Acun yarışmada birincilik mücadelesi verecek yeni takım oldu. Kendilerine dair tüm detayları hazırladığımız içerikleri aşağıdaki görsellerden ve ilgili haberlerden okuyabilirsiniz.
 

Kuaförüm Sensin Canan Adın


Kuaförüm Sensin'in 16-20 Mart modelleri

Kuaförüm Sensin’de pazartesi günü kuaför Cihan Özdemir, makyöz Canan Adın, model Dilara Ateşer’den oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Buse Başçı’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Akire Nur Erdoğmuş'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Mehmet Acun, makyöz Zeynep Armutlu, model Buket Açıl’dan oluşan dördüncü takım spor salonu şıklığı konsepti ve water proof makyaj yapmak için yarışıyor.
 

Kuaförüm Sensin Canan Adın kimdir


Özlem ve Hayat birinci oldu

Yarışmanın geride kalan haftasında birinciliği Özlem Ürek ve Hayat Bölükbaşı elde etti. İkinci dönemlerinde de fırtına gibi esen ikili başarılarını bu haftaya da taşımak ve bir kez daha 10 bin lira kazanmak istiyor.

 

Kuaförüm Sensin 49. hafta (240. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 49. hafta (240. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.
kuaförüm sensin buse başçı fotoğrafları


Kuaförüm Sensin 16 Mart Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 235. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Başçı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı Puan
Pazartesi 20
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

KUAFÖRÜM SENSİN ZEYNEP ARMUTLU

Zeynep Armutlu / Mehmet Acun Puan
Pazartesi 30
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma


kuaförüm sensin naz sabetkar fotoğrafları

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 18
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

ismihan çetin
 

Canan Adın / Cihan Özdemir  Puan
Pazartesi 26
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 

Hafta Finali Puan
Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı
Zeynep Armutlu / Mehmet Acun
İsmihan Çetin / Abdullah Sezer
Canan Adın / Cihan Özdemir


kuaförüm sensin Esma Musluoğlu fotoğrafları



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.