Kuaförüm Sensin 13 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 13 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu
SHOW TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri eğlendiren ve bilgilendiren Kuaförüm Sensin'de bir hafta daha sona erdi. Bugün bir takım elenecek diğeri de 10 bin lira kazanacak. Peki Kuaförüm Sensin 13 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Kuaförüm Sensin bir haftaya daha veda ediyor. İzleyenleri eğlendiren yarışmada bugün bir takım 10 bin lira kazanacak. Bir takım da yarışmaya veda edecek. Dört takım arasından hangisinin eleneceği merakla bekleniyor. Çünkü puanlar birbirlerine çok yakın ve heyecan had safhada. Peki Kuaförüm Sensin 13 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 

Kuaförüm Sensin'e renk kattılar

Kuaförüm Sensin’de bu hafta kuaför Cihan Özdemir, makyöz Canan Adın, model Naz Sabetkar’dan oluşan birinci takım, kuaför Hayat Bölükbaşı, makyöz Özlem Kurt model Çağla Salım’dan oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyör Abdullah Sezer, model Eyşan Salatan’dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Emre Demirci, makyöz Fatma Demirci, model Esma Musluoğlu'ndan oluşan dördüncü takım yarıştı. Dört model de sosyal medyada adlarından söz ettirmeyi başardı.

Kuaförüm Sensin Eyşan Salatan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

 

Ayşegül Kartal'dan Fatma'ya: Nefret ettim!

Kuaförüm Sensin'de dün gerilimli anlar yaşandı. Ayşegül Kartal, makyajını beğenmediği Fatma Demirci'yi sert bir şekilde eleştirdi. Fatma da 'Katılmıyorum' sözlerini sarf edince Kartal; 'Abdullah iyi koalisyondasınız. O katılmıyorum, sen katılmıyorum. Yarın birlikte gidersiniz. Burada konuşurken dinleyin. Daha sonra konuşursunuz ama burada değil' ifadelerini kullandı. Esma Musluoğlu'nun yüz yapısına istinaden çıkan tartışmada Ayşegül Kartal'ın gergin hali gözlerden kaçmadı.

Kuaförüm Sensin Eyşan Salatan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 

Tuğba Özay ve Fatma Demirci arasında dostluk rüzgarı

Yarışmaya geldiği günden bu yana her ne kadar izleyenleri güldürse de yarışmadaki herkesle tartışan Fatma Demirci, aldığı puanlar sonrasında Ayşegül Kartal ile de yaşadığı sürtüşme sonrası Tuğba Özay'la dostluk mesajları verdi. Kendisine rahatsızlığı döneminde destek verdiğini belirten Demirci'ye karşı Özay da; 'Yeri geldiğin de 2 puan da verdim. Dostluğumuz ve çizgimiz hep aynıydı. Jürideki arkadaşlara da söyledim. Gitseniz de kalsanız da benim için aynı olacaksınız' dedi.



Kuaförüm Sensin Çağla Salım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

 

Kuaförüm Sensin 48. hafta (239. bölüm) fragmanı

Final sonrasında yayınlanan 48. hafta (239. bölüm) fragmanı büyük bir heyecan yaşattı. Zaman zaman gergin anların da yaşandığı, sert ifadelerin kullanıldığı, gözyaşlarının döküldüğü ve modeller yarışmacılar arasında çatışmaların ekranlara geldiği bölümler cumaya kadar SHOW TV'de olacak.


Kuaförüm Sensin Çağla Salım kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 

Kuaförüm Sensin 13 Mart Cuma kim birinci oldu? Kim elendi?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 239. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın cuma günkü puan tablosu açıklandıktan sonra birinci ve elenen takım haberimizde yer alacak. Geçen hafta az çok belli olan eleme ve birincilik tablosu bu kez muamma. Herkes birinci ya da sonuncu olabilir.

Özlem ve Hayat birinci oldu. Fatma ve Emre elendi.



kuaförüm sensin naz sabetkar fotoğrafları
 

Özlem Kurt / Hayat Bölükbaşı Puan
Pazartesi 25
Salı 22
Çarşamba 21
Perşembe 23
Cuma



 

Emre Demirci / Fatma Demirci Puan
Pazartesi 19
Salı 20
Çarşamba 18
Perşembe 21
Cuma


kuaförüm sensin Esma Musluoğlu fotoğrafları
 

İsmihan Çetin / Abdullah Sezer Puan
Pazartesi 20
Salı 21
Çarşamba 22
Perşembe 27
Cuma



 

Canan Adın / Cihan Özdemir  Puan
Pazartesi 19
Salı 26
Çarşamba 17
Perşembe 26
Cuma

ismihan çetin


Kuaförüm Sensin Hayat Bölükbaşı kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.