Konuşanlar Meryem kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Meryem kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok izlenen gösterilerinden biri olan ve milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip edilen Konuşanlar, 2. sezon 19. bölümüyle yayınlandı. 1 saate yakın süren programda sahneye çıkan isimler de merak konusuydu ve Meryem adını tahtaya yazdırmayı başardı. Peki, Konuşanlar Meryem kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

EXXEN'in en bomba transferlerinden biri olarak yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük bir keyifle izlenen Konuşanlar'ın yeni bölümü paylaşıldı. Hasan Can Kaya'nın salona gelen konuklarla birlikte büyük bir eğlenceye dönüştürdüğü gösteride yine birbirinden komik anlar yaşandı. Konuklar sandalyelerinde batırma anıları ve fantazilerini anlatırken Kaya da esprileriyle onlara eşlik etti. Konuşmacı olarak sahneye çıkan isimler de her hafta araştırılıyor ve haklarındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Onlardan biri Meryem'di ve güzelliğiyle dikkat çekmeyi başardı. Peki, Konuşanlar Meryem kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Meryem kimdir?

Konuşanlar'ın 2. sezon 19. bölümüne katılımcı olarak Edirne'den hentbolcu arkadaşı ile gelen Meryem Gelişim Üniversitesi Bankacılık ve Sigorta Bölümü öğrencisi. Yüzde 75 burslu. Uyanıkken cinleri gördüğünü söyledi ve bu anısıyla herkesi güldürdü. Ardından da adını tahtaya yazdırdı.



Konuşanlar Meryem Instagram hesabı

Bugün yayınlanan yeni bölümde en çok konuşulan isimlerden biri olan Meryem'in kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Kendisini @meryemkocak_ profilinden takip edebilirsiniz.


Konuşanlar Meryem

Konuşanlar Meryem

Konuşanlar Meryem

Konuşanlar Meryem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.