Konuşanlar Ece Erenler kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları

Konuşanlar Ece Erenler kimdir? Instagram hesabı ve fotoğrafları
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni haftası izleyicilerin karşısına çıktı. 2. sezonun 21. bölümüyle EXXEN'deki yerini alan programda en çok dikkat çeken isimlerden biri de Ece Erenler oldu. Hikayeleri ile adından söz ettiren güzel katılımcı hakkındaki araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Ece kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olarak ekranlardaki yerini almayı sürdüren Konuşanlar, yeni bölümüyle yayınlandı. EXXEN'in bu hafta ücretsiz olması sebebiyle daha da fazla kişi tarafından seyredilmesi beklenen programda katılımcılar da anlattıklarıyla dikkat çekmeyi sürdürüyor. O isimlerden biri de Ece Erenler oldu. Oturan konuşanlar arasında belki de bugüne kadar en çok süre verdiği kişi olan Ece herkesi güldürdü. Batırma ve fantazi anılarıyla adından söz ettiren ve Hasan Can Kaya'nın diline düşen genç konuşan hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Konuşanlar Ece kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Ece kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve güzelliği ile de binlerce kişi tarafından araştırılan Ece Erenler Koç Üniversitesi'nde okuyor. Lise eğitimini ise Robert Koleji'nde tamamladı. İngilizce biliyor. Okulda çektiği otostop sonrasında lüks bir araçta yaşadıkları herkesi güldürmeye yetti. Instagram hesabı @ecernler'dir.

Konuşanlar Ece Erenler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.