Kadın yeni bölüm neden yok? Kadın 7 Ocak Salı neden yayınlanmıyor

Kadın yeni bölüm neden yok? Kadın 7 Ocak Salı neden yayınlanmıyor
Salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve her bölümü ile ses getiren Kadın bu akşam da yayınlanmıyor. FOX TV 7 Ocak Salı yayın akışı içerisinde bulunmayan Kadın yeni bölüm neden yok? İşte detaylar...

İlk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran ve her geçen gün izleyici sayısını arıtran Kadın'ın 7 Ocak 2020 Salı akşamı yayınlanmayacak olması takipçilerini kızdırdı. Geçen hafta da yeni bölümü ekranlara gelmeyen dizinin yerine Kim Milyoner Olmak İster yayınlanmıştı. İzleyiciler bu akşam yeni bölümü beklerken günlerdir yayınlanmayan fragman ve açıklanan haftalık yayın akışı herkesi üzdü. Kadın yeni bölüm neden yok? Kadın 7 Ocak Salı neden yayınlanmıyor? Detaylar haberimizde.
 


Kadın yeni bölüm neden yok?

Her hafta seyircilerinin karşısına çıkan Kadın'ın bugün yayınlanmamasının perde arkasında herhangi bir neden yok. Birçok izleyici verilen arayı final olarak değerlendirip 'Kadın bitti mi?' sorusunu sorarak yanıt arıyor. Böyle bir durum söz konusu değil. Kanallar ve yapım şirketleri arasındaki sözleşme yenilemeleri sebebiyle yeni bölüm yayınlanmıyor.

Kadın yeni bölüm ne zaman?

Kadın'daki heyecan 21 Aralık Salı günü devam edecek.


Kadın son bölümde ne oldu?

Enver’in evde bulduğu silahı apar topar denize atmak için yola çıkan Arif ve Bahar bunu başardıklarını düşünürler. Ama Şirin yine yapacağını yapmış ve silahı başka bir paketle değiştirerek yanına almıştır. Bu olay Şirin’in yine aklında bir kötülük olduğunu düşündürse de silahı almasındaki gerçek neden nedir? Arif ve Bahar’ı tüm olan olaylar daha da yakınlaştırmaya başlar. Arif’in mutluluğu ise her halinden belli olmaktadır. Bahar’ı arkadaşlarıyla tanıştıracağı düşüncesi de onu içten içe ümitlendirir. Yılbaşı telaşına giren herkes mutlu bir yıl geçirmek umuduyla birbirlerine hediye alır. Tam yılbaşına girecekleri an ise gelen bir ses ile tüm dünya başlarına yıkılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.