Kadın 31 Aralık yeni bölüm neden (yok) yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman

Kadın 31 Aralık yeni bölüm neden (yok) yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman
FOX TV'nin salı günlerindeki reyting kozu Kadın'ın 31 Aralık Salı günü yeni bölümünün yayınlanmaması izleyicileri üzdü. Peki Kadın 31 Aralık yeni bölüm neden yayınlanmadı? Dizi bitti mi? Yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Yayınlandığı günden bu yana güçlü kadrosunun yanısıra aldığı izlenme oranları ile de adından söz ettiren Kadın'ın bu hafta 78. bölümü ekranlara gelecekti. Ancak FOX'un 31 Aralık Salı yayın akışı içerisinde dizinin bulunmaması seyircileri endişelendirdi. Birçok kişi Kadın yeni bölüm neden yok? Kadın bitti mi? gibi sorular sorarak yanıtını arıyor. Detaylar haberimizde.
 


Kadın 31 Aralık yeni bölüm neden yok?

Her hafta Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile birlikte reyting savaşı veren ve önemli izlenme oranları toplayan Kadın, 2019'un son gününe denk gelen 78. bölümü ile yayınlanmayacak. Sebebi ise yerine Yaparsın Aşkım olması. Kanal yönetimi yılbaşı sebebiyle eğlence programı yayınlamayı tercih etti. Ve hediye iki araba. Yeni bölüm ise gelecek hafta yayınlanacak.


FOX 31 Aralık Salı yayın akışı

Yılın sonun gününe İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat başladı. Saat 10:00'da Çağla ile Yeni Birgün ekranlara geldi. Şevkat Yerimdar 12:15'te izleyicilerle buluşacak. Temizlik hastalarının vazgeçilmez yarışması Temizlik Benim İşim kendi saatinde yayınlanacak. Ardından da Zuhal Topal'la Sofrada programında gelin ve kaynanaların yarışı başlayacak. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Türkiye ve dünyanın nabzını tutacak. Günü 20:00'de Yaparsın Aşkım tamamlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.