İranlı Sepideh Su Baher sosyal medyayı salladı!

İranlı Sepideh Su Baher sosyal medyayı salladı!
Doya Doya Moda'nın İranlı güzel Sepideh Su Baher, Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla binlerce beğeni ve etkileşim elde ediyor. Ayrıca birçok kişiye de verdiği hediyelerle de dikkat çekiyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile hafta içi günlerine damga vuran Doya Doya Moda'nın ilk günlerinden bu yana yarışan Sepideh Su Baher isminden bahsettirmeyi sürdürüyor. Yarışmadaki performansı ve Kemal Doğulu'ya ilgisiyle gündemden düşmeyen İranlı güzel, sosyal medyada da da adından szö ettiriyor. Daha önce Kuaförüm Sensin'de yer alan, Erkenci Kuş ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da oynayan Sepideh Su Baher, Instagram'da 51 bin takipçiye sahip. Ayrıca takipçilerine zaman zaman yaptığı çekilişlerle hediyeler de veriyor. Kullandığı dil ve kurduğu iletişim de takipçi sayısını her geçen gün artıyor.

 

Sepideh Su Baher kimdir?

Doya Doya Moda yarışmasıyla tanınan Sepideh Su Baher, 21 yaşında ve üniversite öğrencisi. Aslen İranlı olan genç yarışmacı, daha önce bazı dizilerde konuk oyuncu olarak rol almış. Sepideh Baher daha önce Erkenci Kuş, Afili Aşk, Kuaförüm Sensin dizi ve yarışmasında boy gösterdi.  Bir senedir Türkiye'de yaşayan Su Baher 42 beden ve 68 kilo ağırlığında. Türkiye'nin yeni moda starının kendisi olacağını söyleyen Su Baher, oldukça iddialı bir yarışmacı. Instagram hesabı @subaher 'dir.

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

ferdanur başaran fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.