İkimizin Yerine 489 ve 490. Bölüm Özeti 8-9 Ocak

İkimizin Yerine 489 ve 490. Bölüm Özeti 8-9 Ocak
İkimizin Yerine 489 ve 490. Bölüm Özeti 8-9 Ocak Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi İkimizin Yerine'de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Akira kızını öldürmekte ısrar edince Puşkar’ın babası silahını Kundan’a doğrultur ve onu öldüreceğini söyler. Akira çaresiz evi terk eder. Puşkar’ın babası Kamli’ye sahip çıkar. Puşkar’ın Kamli’yi korumaya çalışması da Kamli’yi etkilemiştir. Manu köyün sokaklarında dolaşırken bazı adamlar görür. Adamlarla tanışınca babasını tanıdıklarını öğrenir. Adamlar Ratan’ın çok

Haftanın her günü yayınlanarak izleyicilerine büyük bir heyecan yaşatan İkimizin Yerine 489 ve 490. bölümü ile 16.10'da yine ekranlarda olacak. İkimizin Yerine dizisinde Akira kızını öldürmekte ısrar edince Puşkar’ın babası silahını Kundan’a doğrultur ve onu öldüreceğini söyler. Akira çaresiz evi terk eder. Puşkar’ın babası Kamli’ye sahip çıkar. Puşkar’ın Kamli’yi korumaya çalışması da Kamli’yi etkilemiştir. Manu köyün sokaklarında dolaşırken bazı adamlar görür. Adamlarla tanışınca babasını tanıdıklarını öğrenir. Adamlar Ratan’ın çok iyi biri olduğunu söyleyince Manu mutlu olur. İkimizin Yerine 8-9 Ocak Özeti başlıyor. İkimizin Yerine 489 ve 490. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.


İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm Özeti

Ardından adamlarla tekrar görüşür. Adamlar içki içiyorlardır. Manu’dan da içmesini isterler. Manu ısrarla içmeyeceğini söyler ancak adamlar bir yudumdan bir şey olmayacağını söyleyerek içmesini isterler. Manu içmek için kadehi eline aldığında Ratan’ın annesi Bimla gelir ve Manu’yu tokatlar. Manu ve masadakiler şoktadır. Adamın biri müdahale etmek isteyince o da tokat yiyor.

Jagdiş ofisinde çalışırken Akira onu arar ve bir mesele hakkında konuşmak için ondan randevu ister. Jagdiş yarın gelebileceğini söyler. Az sonra da Anandi’den telefon gelir. Jagdiş daha önce bahsettiğim Akira gelecek der ve Manu ile Poja’yı onun da aradığını söyler. Anandi yarın ofise geleceğini söyler. Vimla, Manu’yu eve getirir ve içki masasında olduğu için onu azarlar. Poja’dan Manu’ya yemek vermesini ister. Manu giderken Vimla duvarda asılı Ratan’ın resmine bakar.


İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm Fragmanı

Ratan yıllar önce ”Manu burada kalırsa benim gibi olacak. Onun için en uygun yer Jagdiş’in yanı” demiştir. Vimla Manu’nun Ratan gibi olmasına asla izin vermeyeceğini söylüyor. Akira Jagdiş’in ofisine gelir. O sırada ofiste bekleyen Anandi onu görmez. Anandi bir telefon alır ve dışarı çıkar. Jagdiş Akira’yı görür ve ofisine alır. Akira ona köyün sorunlarından bahseder ve milletvekili olmak istediğini belirtir. Yalakalık olsun diye köyde çocuk evliliklerinden bahseder ve bunu düzeltmek istediğini belirtir. Jagdiş danışmanıyla görüşüp ona haber vereceğini söyler.

Vimla Manu’ya gelir ve birisi seni görmeye geldi der. Manu karşısında Anandi’yi görünce şok olur. Manu Vimla’yı ihanet etmekle suçlarken Vimla Ratan gibi kötü birisi olmanı istemedim der. Anandi de Ratan son zamanlarında iyi birisi oldu ve senin için Jagdiş’in daha uygun olduğunu söyledi der. Evde herkes Anandi’yi bekliyordur. Anandi eve Manu ve Poja’yı getirir. Ganga ve diğerleri çok mutludur. Manu yaptıklarından dolayı özür diler.

ikimizin yerine yeni ganga aasiya kazi

Jagdiş’i gören Manu onu baba diye çağırır ve ondan da özür diler. Jagdiş ona sarılırken ağlıyordur. Dadi mutluluğu onlara bahşeden Tanrı’ya dua ediyordur. Ganga yatağında otururken Jagdiş’e endişelerini söylüyor. Manu’nun Poja ile ilişkisinin nasıl olacağını bilmediğini söylüyor. Jagdiş Manu nasıl gelip bizleri sevindirdiyse bunu da halledeceğiz diye Ganga’yı teselli eder.

Sarita ve Manu Anandi ile birlikte Sarita’nın yanına giderler. Poja annesinden özür dilerken Sarita Anandi’ye teşekkür eder. Manu ayrılırken Poja’dan bu gün annesinin yanında kalmasını ister. Onu yarın alacağını söyler. Sarita ve Anandi şaşkın gözlerle onları izliyordur. Poja Manu’nun mesajlarını alıp mutlu olurken annesi gelir. Sarita Manu ile birlikte yattınız mı diye sorar. Poja bir yakınlıklarının olmadığını söyleyince Sarita mutlu olur.

Disa Kundan’ın Nşmboli’ye iyi davrandığını görerek Nimboli’den vazgeçeceklerini düşünür. Bu yüzden Anandi’yi aramayı düşünüyor. Manu Ganga’ya Poja’nın eşi olduğunu ve onunla yaşayacağını söyler. Dadisa bu işi kökünden halletmek için Sarita ve Poja’yı eve getirmelerini istiyor. Sarita ve Poja da Jagdiş’in evine gelirler. Anandi ve Jagdiş çocuk yaşta evlenmenin mümkün olmadığını söyler. Onları zamanı gelince evlendireceğini belirtirler. Manu Poja ile baş başa görüştükten sonra bir karar vereceklerini söyler.

Ganga Anandi’ye neden daha sonra onları evlendireceğini söyledin diye tepki gösterir. Anandi Manu’nun mutluluğunu düşünmüyor musun derken Sarita da bizler farklı sınıfların aileleriyiz diyerek evliliğin olmayacağını söyler. Jagdiş de Anandi’yi destekliyordur. Poja Manu’ya 18 yaşına kadar görüşmeyi, ardından evlenmeyi teklif eder. Manu ya duygularımız ne olacak diye sorar. Poja kontrol etmek zorundayız der ve ailelerine de evliliği tamamlayamadıkları yalanını söyleyeceklerini söyler. Manu da kabul ediyor.

Poja ve Manu kendilerini salonda bekleyen büyüklerinin yanına gelirler ve 18 yaşına kadar ayrı kalmayı kabul ederler. Herkes mutlu olur. Disa Nimboli’yi garanti altına almak için yeni bir numara düşünür. Bunun için Urmila’nın odasına gelmesini sağlar. İçine ruh kaçmış gibi bağırmaya başlar ve Urmila’yı bacağından yakalar. Bir yandan da titremeye başlar. Urmila korkudan çığlık atmaya başlar. Akira, Kundan ve Harki de gelirler.

Dİsa Kundan’ı Urmila’ya zorla sahip olmakla suçlar. Tanrı’nın bu duruma çok kızdığını belirtir. Akira Kundan’ı tokatlar ve ondan özür dilemesini ister. Kundan Urmila’ya tecavüz etmeye çalıştığını kabul eder ve Tanrı’nın huzurunda af diler. Disa bir müddet sonra bayılır. Ertesi gün Urmila yine Dİsa ile karşılaşır ve çok korkar. Disa ondan korkmamasını ister ve Tanrı’nın kendisini konuşturduğunu ve onun Kundan’dan rahatsız olduğunu söyler. Onu Kundan’dan ayrılmaya zorluyordur. İkimizin Yerine 489. Bölüm Özeti sona erdi.

sargun mehta

İkimizin Yerine dizisinde Manu krizi çözülmüş, Kamli Puşkar’ı sahiplenmeye başlamıştır. Disa da Nimboli’ye zarar gelmesin diye Urmila’yı korkutmuştu. Kundan Urmila’ya iyi davranarak onun gönlünü kazanmaya çalışıyordur. BUnun için ona bir gözlük hediye eder. Urmila çok sevinir. Bu sırada Kundan’a bir telefon gelir. Kundan giderken Urmila nereye gittiğini sorar. Kundan sinirlenir ve ben senin kocanım, bana hasap soramazsın diyerek gider. Ardından Nimboli gelir. Kundan benim de kocam ama bana hiç hediye almıyor diye düşünür. İkimizin Yerine 490. Bölüm Özeti başlıyor.

Puşkar’ın kendisine güveni artmıştır. Bunda en büyük pay Kamli’nin ona gösterdiği sevgidir. Onun masum olduğuna inanıyordur. Puşkar’ın ailesi de bu durumdan oldukça memnundur. Puşkar bana deli diyorlar diye konuşurken Kamli deli olmadığını ancak saf olduğunu söyler. Puşkar bu söze çok sevinir ve hayatımda olduğun için çok mutluyum diyerek ona sarılır. Kamli gülümser ve ona karşılık verir.

Ganga Dadisa’ya Poja hakkında konuşuyor, o kızı asla kabul etmeyeceğini söylüyordur. Manu’nun daha önceden olduğu gibi kendisiyle konuşmadığını ve bambaşka bir Manu’nun geldiğini söylüyor. Ganga da bir zamanlar Poja gibiydi ancak Jagdiş onu sevdi ve evlendi. Şimdi ise Poja’yı küçümsüyor ve onu asla kabul etmeyeceğini söylüyor. Yazık çok yazık…

Kundan gelir ve odasının kapısı kilitli. Urmila’dan kapıyı açmasını ister. Ancak Urmila kendimi korumam lazım diyerek kapıyı açmak istemiyor. Kundan Dİsa’nın sözlerini düşünüp yandaki odaya geçiyor. Nimboli ve arkadaşı Pampodi oyun oynarken bir çocuk gelir ve Pampodi’den çalışmasını ister ve kızın misketlerini alıp çamura atar. Pampoli ağlıyordur. Nimboli o çocuğu kriket oynarken görür ve kriket topunu çocuğa fırlatır. Çocuk başına aldığı darbe ile yere düşer. Bu sırada çocuğun babası oradan geçiyordur. Oğlunu öyle görünce yanına gider. Adamın yanındaki diğer kişi Nimboli’nin Akira’nın kızı olduğunu söyler.

Adam Nimboli’yi de alarak Akira’nın evine gider. Akira karşısında adamları ve Nimboli’yi görünce şok olur. Adam Nimboli’nin oğlunu yaraladığını söyler ve her şeyi anlatır. Akira’dan Nimboli’yi cezalandırmasını ister. Akira Nimboli’ye bunu neden yaptın diye sorar. Nimboli oğlunun kendilerine bulaştığını bu yüzden onu cezalandırdığını söyler. Harki Nimboli’yi azarlar ve erkeklere karışmayacağın sana kaç defa anlattım der. Nimboli itiraz eder  ”erkeklere bulaştığın zaman suç olmuyor da kızlar bulaşınca suç oluyor diye…”

Adam ısrarla Nimboli’nin cezalandırılmasını istiyordur. Akira adamı gönderir ve eline bir sopa alıp Nimboli’yi dövmek ister ancak Disa araya girer ve Nimboli’yi kurtarır. Disa Nimboli’nin kurtuluşunun Anandi olduğunu biliyor ancak Nimboli giderse yalnız kalacağını düşünüyordur. Anandi bu sırada çocuk yaşta evliliğe müsade eden bir babayı tutuklatır. Adam yanlış yaptığını söyleyerek Anadi’yi tehdit eder.

Kundan Urmila için yine hediye getirir. Urmila neden hediye getirip duruyorsun diye sorar. Kundan sen benim karımsın bu yüzden getirmem normal değil mi der. Urmila Nimboli’de karın ama ona neden hediye getirmiyorsun diye sorar. Kundan onun adını aldığı için kızarken Urmila Nimboli için hiç hediye aldın mı der. Kundan onun hizmetçi olduğunu söyler. Urmila çok sevinir ve Kundan’a iyi davranır. İkimizin Yerine 490. Bölüm devam ediyor.

Akira köylünün kendisine Gopal’e yaptıklarından dolayı oy vermeyeceğini ancak Şankar tarafından desteklenirse büyük bir şansının olacağını öğrenir. Akira Puşkar’ın babası Şankar ile kavgalarını hatırlar ancak yine de onun evine gider. Kamli ve Puşkar Akira’yı görünce korkarlar. Şankar korkmamalarını ister. Akira buraya konuşmaya geldim der ve Şankar’dan özür diler. Şankar kızı Kamli’den özür dilemesi gerektiğini söyler. Akira ona bakarken Kamli yüzünü çevirir.

Akira kızından da özür diler ve onu kutsar. Şankar çok etkilenmiştir. Akira’dan çeyiz olarak aldığı 100 altını getirir ve Akira’ya verir. Bunu Kamli için yaptığını söyler. Akira parayı alırken çok sevinir ancak Kamli hevesini kursağında bırakarak Akira’nın elindeki altınları alır. Babam bunu para için yapmadı diyerek Akira’yı şoke eder. Akira ise sesini çıkaramadan evden ayrılır.

Şiv Niketan okulunda Nidhi adındaki kız aniden bayılır. Anandi onun günlerdir doğru dürüst bir şey yemediğini öğrenir. Kız gözlerini açtığında Anandi’ye ailesinin boşanma evresinde olduğunu söyler. Anandi’den yardım ister. Anandi elinden geleni yapacağını söyler. Okula gelen bir adam Anandi ile görüşmek isediğini söyleyerek zorla içeri girer. Anandi adamın Nidhi’nin babası olduğunu öğrenir ve onu Nidhi’nin yanına götürür.

Adam kızını okuldan alacağını söyler ancak Nidhi benim böyle olmamada okulun hiç bir suçu olmadığını söyler. Nidhi annesinin neden gelmediğini sorar. Adam onu ikna edemediğini belirtir. Anandi annesi ile konuşacağını söyler. Adam Anandi’ye teşekkür eder. Akira seçim çalışmalar için etkileyici bir yazı yazması için Kundan’a gelir. Kundan’dan herkesi etkileyecek bir konuşma metni hazırlamasını ister. Nimboli Kundan’ın 3 yıldan beri aynı sınıfta olduğunu, bu yazıyı yazamayacağını düşünerek kıs kıs gülüyordur.

Nidhi’nin annesi Anuşka da okula gelir ve Anandi’yi okulu kapatmakla tehdit eder. Nidhi annesine tepki gösterirken babasının 2 gün önce geldiğini söyler. Anuşka velayetini almak için gelmiştir der. ANanndi müdahale etmek ister nacak kadın ona danışmana ihtiyacı olmadığını söyler okuldan ayrılır. Anandi Nidhi’yi rahatlatmaya çalışır. İkimizin Yerine 9 Ocak Özeti sona erdi.


İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 452. Bölüm İzle

İkimizin Yerine 452. Bölüm Özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm Özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle


İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle


İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm Özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm İzle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle



İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 426. Bölüm Özeti

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti ve fragmanı

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm İZLE

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti



İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 441. bölüm

İkimizin Yerine 441. bölüm

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle



İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti ve fragmanı

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle



İkimizin Yerine 441. bölüm

İkimizin Yerine 441. bölüm

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti


İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti ve fragmanı

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm İZLE

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle



ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti





İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle


İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 4002. bölüm özeti

İkimizin Yerine 4002. bölüm izle



İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle



İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özetİ

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm İZLE





İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 393. bölüm özeti ve fragmanı

İkimizin Yerine 393. bölüm izle


İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti ve fragmanı

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle



İkimizin Yerine 391. bölüm özeti ve fragmanı

İkimizin Yerine 391. bölüm İZLE

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle



İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti


 

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti ve fragmanı

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti ve fragmanı

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti ve fragmanı

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle
















ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle


ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle














İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm özeti

İkimizin Yerine 488 ve 489. bölüm izle






İKİMİZİN YERİNE 488 ve 489. bölüm ÖZETİ

İKİMİZİN YERİNE 488 ve 489. bölüm İZLE







ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle

ikimizin yerine 441. bölüm

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle


ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti






ikimizin yerine 357. bölüm özeti

ikimizin yerine 357. bölüm izle


ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti





ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti ve fragmanı

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm özeti ve fragmanı

ikimizin yerine 488 ve 489. bölüm izle

ikimizin yerine anandi toral rasputi fotoğrafları

ikimizin yerine anandi toral rasputi fotoğrafları

kanal 7 ikimizin yerine anandi
 

ikimizin yerine 352. bölüm özeti ve fragmanı

ikimizin yerine 352. bölüm izle






ikimizin yerine 352. bölüm izle

ikimizin yerine 352. bölüm özeti



















ikimizin yerine kurban bayramında var mı

ikimizin yerine 344. bölüm izle

ikimizin yerine 344. bölüm özeti



ikimizin yerine 341. bölüm özeti

İKİMİZİN YERİNE 344. bölüm İZLE

İKİMİZİN YERİNE 344. bölüm ÖZET

ikimizin yerine 344. bölüm izle

ikimizin yerine 344. bölüm özeti

ikimizin yerine 344. bölüm izle

ikimizin yerine 344. bölüm özeti ve fragmanı

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özeti ve fragmanı



ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet


ikimizin yerine 335 bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özeti ve fragmanı

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet


ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özeti

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özeti ve fragmanı

ikimizin yerine 325. bölüm izle

ikimizin yerine 325. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet


ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm özeti

ikimizin yerine 338. bölüm izle


ikimizin yerine 338. bölüm özeti

ikimizin yerine 338. bölüm izle

İkimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özeti

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimiizn yerine 338. bölüm özeti

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özeti

ikimizin yerine 338. bölüm özeti

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özeti ve fragmanı

İKİMİZİN YERİNE 338. bölüm

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özeti

İKİMİZİN YERİNE 338. bölüm İZLE

İKİMİZİN YERİNE 338. bölüm ÖZETİ

ikimizin yerine 338. bölüm özeti

ikimizin yerine 338. bölüm izle

İKİMİZİN YERİNE 338. bölüm ÖZETİ

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özeti

ikimizin yerine 338. bölüm izle

ikimizin yerine 338. bölüm özet


İkimizin Yerine (Balika Vadhu) oyuncuları
Dizi adı: Balika Vadhu-İkimizin Yerine
Oyuncular: Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Vyas, Shashank Vyeeas, Smita Bansal, Vimarsh Roshan, Neha Marda, Saptrishi Ghosh, Mahima Makwana
Yönetmen: Sidharth Sengupta, Pradeep Yadav
Senaristler: Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Shekhawat, Manisha Singh, Kovid Gupta, Raman Manaktala
Türü: Drama, Romantik

ikimizin yerine özet

İkimizin Yerine (Balika Vadhu) dizisi konusu
Çocuk yaşta evlendirilen küçük bir kızın dram dolu hayatını konu alan Balika Vadhu- İkimizin Yerine adıyla 9 Eylül’den itibaren her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında… Türkiye’de de uyarlaması yayınlanan ve yayınlandığı dönemde çok ilgi gören dizi, orijinal haliyle Kanal 7’de yayınlanıyor. Aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran, masum bir sevgi ile başlayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Kanal 7’de… Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir. Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi? Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.