Hayalimdeki Gelinlik neden yok bitti mi final mi yaptı? 10-11-12-13 Mart

Hayalimdeki Gelinlik neden yok bitti mi final mi yaptı? 10-11-12-13 Mart
STAR TV'de yayınlanmaya başlayan ve evlenmek üzere olan genç kızların hayallerini gerçekleştiren Hayalimdeki Gelinlik yayın akışından çıkarıldı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının en iyi gelinliği seçtiği yarışma yerine bu hafta Kiralık Aşk yayınlanacak. Peki Hayalimdeki Gelinlik neden yok bitti mi final mi yaptı yayından kaldırıldı mı? Hayalimdeki Gelinlik yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile evlenme hayalleri kuran genç kızlara umut olan ve aynı zamanda onları yarıştıran Hayalimdeli Gelinlik'in STAR TV yayın akışından çıkarılması izleyicileri üzdü. Alican Aytekin'in sunduğu program yerine salıdan cumaya kadar Kiralık Aşk isimli dizinin tekrar yayınları ekrana gelecek. Bu gelişme haliyle seyircileri üzdü ve internette de birçok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki Hayalimdeki Gelinlik neden yok bitti mi final mi yaptı? Hayalimdeki Gelinlik yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde.
 


Reyting kurbanı mı oldu?

STAR TV'nin bu sezon en çok güvendiği yapımlardan biri olan Hayalimdeki Gelinlik'in de reyting kurbanı olabileceği iddia edildi. Yarışma yayın hayatına devam etmeyebilir. Yayın saatinde yayınlanan magazin programlarının yarışmayı daha fazla kişi tarfından izlenmesini engellediğini düşünen seyirciler var. Ayrıca saat olarak da çok uygun bir dilimde değil.


Hayalimdeki Gelinlik bitti mi?

Beş hafta boyunca izleyicilere keyifli anlar yaşatan ve bir kez olsun beyaz gelinliği giymek için yanıp tutuşan gençlere umut olan Hayalimdeki Gelinlik bundan sonra yayınlanmayabilir. Dün daha önce İdlib'deki saldıırı sonrasında hayatını kaybederek şehit düşen ve yaralanan askerlerimizi sebebiyşe yayınlanmayan bölüm izleyicilerin karşısındaydı. Hafta finalinde Ahu Deniz Çevik birinci oldu. Sosyal medya hesaplarından da herhangi bir paylaşım yapılmadı. Bu sebeple bitirme kararı da verilmiş olabilir.


Hayalimdeki Gelinlik yeni bölüm ne zaman?

Eğer yarışma devam edecekse bölüm sırasını bozmamak içim ara verme düşüncesi de ortaya çıkabilir. Yani haftalar 5 ve 0'lı bölümlerle sona eriyor. Bu sebeple de yayın hayatına dört gün ara verebilir yarışma. Ancak bu mümkün görünmüyor şu an. Eğer bir gelişme yaşanırsa haberimiz üzerinden bizi takip edebilirsiniz.
 

Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesi

Enerjisi ve samimiyeti ile herkesin beğenisini kazanan sempatik sunucu Alican Aytekin eşliğinde her hafta 5 gelin adayı hayallerindeki gelinliğe kavuşmak için birbiriyle yarışacak. Ama sadece en güzel gelinliği seçmeleri yeterli olmayacak. Onlara hem alışverişte hem de podyumda Anne ve kayınvalideleri de eşlik edecek. Gelin adayları takım olarak hem rakipleri hem de moda uzmanı Hakan Öztürk tarafından puanlanacak. En yüksek puanı alan genç kızımız haftanın finalinde hem hayalindeki gelinliğin hem de sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Eğlencenin, duygusal anların ve rekabetin eksik olmayacağı program Hayalimdeki Gelinlik 3 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 10:45' de Star'da!

hayalimdeki gelinlik arzu ay

hayalimdeki gelinlik Seray Ulukaya

hayalimdeki gelinlik Nurgül Beren Dinç

hayalimdeki gelinlik Cemre Kılıç

Hayalimdeki Gelinlik Aylin Kandemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik Tuğçe Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik Kübra Göven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik Neslihan Oktay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik Melike Özmen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.