Hayalimdeki Gelinlik 6 Mart Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu

Hayalimdeki Gelinlik 6 Mart Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu
STAR TV ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Hayalimdeki Gelinlik'te beşinci hafta sonuna geldik. Gelin adayları giydikleri gelinlikler ve performanslarıyla aldıkları puan neticesinde bugün birincilik mücadelesi verecek. Peki Hayalimdeki Gelinlik 6 Mart Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Alican Aytekin'in sunumuyla ekranlara gelen ve gelin olma hayali ile seçtikleri gelinliklerle haftayı birinci tamamlamaya çalışan 5 gelin adayının kıyasıya rekabetinde üçüncü hafta da sona eriyor. Bugün yarışacak son yarışmacıyla birlikte puanlama gerçekleşecek ve ardından finalde birinci açıklanacak. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen Hayalimdeki Gelinlik'te bu hafta kim birinci oldu? Hayalimdeki Gelinlik 6 Mart Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.
 


Bu hafta kimler yarıştı?

Pazartesi günü açıklanan beş yarışmacı Selvi Aslan, Hacer Mirboğa, Ezgi Taze, Canan Kahraman ve Çağla Köseoğlu'ydu. Beş gelin adayı da kendi günlerinde en iyi tercihi yapabilmek adına her şeylerini ortaya koydu.


Hayalimdeki Gelinlik 6 Mart Cuma Puan Durumu

Geride kalan dört günde alınan puanlarla birlikte bugün son kez gerçekleşecek puanlama sonrasında birinci açıklanacak. Şimdiye kadar alınan puanlar şu şekilde
 

Yarışmacı Puan
Selvi Aslan 52
Hacer Mirboğa 46
Ezgi Taze 62
Canan Kahraman 50
Çağla Köseoğlu 46


 

Hayalimdeki Gelinlik 6 Mart Cuma kim birinci oldu?

Yarışmada bugün birinci açıklandıktan sonra kazanan yarışmacı haberimizde yer alacak.
 

Ezgi Taze hayalimdeki gelinlik
 









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.