Gençliğim Eyvah 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?

Gençliğim Eyvah 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?
ATV'de bu akşamdan itibaren pazartesi günleri ekranlara gelecek olan Gençliğim Eyvah keyifli anlar yaşatacak. Dizinin ilk bölümünde en çok merak edilen konuları arasında izlenme oranları geliyor. Gençliğim Eyvah 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tutar mı? İşte detaylar...

Kadrosunda önemli oyuncuları bulunduran ve yaz mevsimine damga vurmak üzere bu akşam ilk bölümü ile yayınlanacak olan Gençliğim Eyvah izleyicisiyle buluşacak. Güçlü semaryosu ve yapım ekibiyle herkese beğendirilmek istenen dizinin gidişatını ise ilk bölümdeki performansı belirleyecek. Gençliğim Eyvah 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tutar mı? İşte detaylar...

Gençliğim Eyvah 1. bölüm reyting sonuçları
ATV'nin Kim Milyoner Olmak İster yerine yayınlayacağı yepyeni dizi Gençliğim Eyvah bu akşam ilk kez ekranlarda olacak. Bugün alacağı izlenme oranı ise gelecek haftalar için rehber rol üstlenecek. Sezon içinde birçok yapım istenen izlenme oranlarını elde edemediği için final yapmak zorunda kalmıştı. Aynı şekilde bir son olmayacağını düşünen yapım ekibi ve kanalın birlikteliğinden nasıl bir sonuç çıkacağı merak konusu. Kadrosuında birçok önemli oyuncuya verilen dizinin işi ise zor. Sebebi ise Zalim İstanbul ve Sefirin Kızı gibi iki yerleşmiş dizi mevcut. Ayrıca haber kuşağı çok güçlü olan yine kendi kanalından ATV Ana Haber ve Fatih Portakal ile FOX Ana Haber de zirve adayı. Diğer yandan yine aynı kanalda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Esra Erol'da. Reyting sonuçları merak ediliyor. Açıklandıktan sonra daha sağlıklı yorum yapmak mümkün.

gençliğim eyvah

Gençliğim Eyvah dizisi konusu
Arif ve Zekeriya, iki rakip kebapçıdır. Zola ve Çavi adındaki iki İtalyan'ın gelişi; ikisinin de hayatlarını altüst eder. Çavi, yıllar önce çekilmiş bir fotoğrafla babasını aramaya başlar. Zekeriya ve Arif, yıllar sonra ortaya çıkan bu çocuk meselesi yüzünden perişan olurlar. İki ezeli rakip, iş birliği yapmak zorunda kalır. Zola, mahallenin en güzel kızı Azra'ya aşık olur. Ancak Azra, Arif'in oğlu Ahmet'le ailelerinden gizli ve fırtınalı bir aşk yaşamaktadır. Rekabet, aşk, sırlar, kaçma kovalamaca, bakalım bu küçük mahalleye sığacak mı?
 

Gençliğim Eyvah dizisi oyuncuları
Dizinin oyuncuları arasında Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi isimler bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum