Gelinim Mutfakta Nagehan Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Nagehan Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Kanal D’nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta’da yeni bir haftanın ilk günü ekranlara geliyor. Birbirinden renkli gelin ve kayınvalidelerin yarıştığı programda bugün zorlu maratona katılacak yeni isimler de belli oldu. Dilek Özdemir’in elendiği haftanın ardından yerine gelecek kayınvalide Nagehan Yılmaz olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Nagehan Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan’ın sunumuyla Kanal D ekranlarının neşesi haline gelen Gelinim Mutfakta’da yeni hafta başlıyor. Her anı çekişmeli, lezzetli ve bir o kadar da çekişmeli geçecek beş günün ilk bölümünde yarışmaya yeni katılacak isimler de belirlendi. Hilal Özdemir ve kayınvalidesi Dilek Özdemir’in elendiği cumanın ardından bugün … katılarak geliniyle birlikte altın mücadelesine başlayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Nagehan Yılmaz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Nagehan Yılmaz kimdir?

Bugün stüdyoda kayınvalideler odasının yeni konuğu olarak yer alacak Nagehan Yılmaz hakkındaki bilgiler araştırılarak öğrenilmek isteniyor.Nagehan Yılmaz Çanakkale'den geliyor. 53 yaşında ve 36 yıllık evli. Gelinine güveniyor. Köeği Daisy ile rakiplerini ilk andan korkuttu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.