Gelinim Mutfakta Ayça Feyyaz Nergis ve kayınvalidesi Zübeyde kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabu

Gelinim Mutfakta Ayça Feyyaz Nergis ve kayınvalidesi Zübeyde kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabu
Kanal D'nin eğlence programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'nın bugün yayınlanan haftanın ilk gününde yeni yarışmacılar belirlendi. Buna göre Ayça Feyyaz Nergis ve kaynanası Zübeyde kendilerini finalde birinci yapacak performanslara imza atmaya çalışacak. Peki Gelinim Mutfakta Ayça Feyyaz Nergis ve kaynanası Zübeyde kimdir? İşte detaylar...

Birbirinden keyifli bölümleri ile hem lezzet coşkusu sunan hem de eğlendiren Gelinim Mutfakta'nın 24 Ocak 2020 Cuma günü yayınlanan 445. bölümünde Elif ve kaynanası ile Aleyna ile kaynanası elenmişti. Özellikle Aleyna'nın durumunı açıkladıktan sonra herkesin üzülmesi progranma damga vurmuştu. Bugün yeni başlayan haftada ise yerlerine gelen gelin kaynana açıklandı. Buna göre Ayça Feyyaz Nergis ve kaynanası Zübeyde hünerlerini sergileyecek. Yarışmacıların isimleri açıklandıktan sonra haklarında da araştırnalar başladı. Peki Gelinim Mutfakta Ayça Feyyaz Nergis ve kaynanası Zübeyde Habibe kimdir? Detaylar haberimizde.

Ayça Feyyaz Nergis kimdir?
Karan Ali adında bir erkeke çocuğu vardır. Instagram'dan binlerce takipçisine gündelik hayattan paylaşımlar yapan ve çeşitli işbirlikleri ile hayatını sürdüren bir gelin. Sosyal medyada şu an 20 bin takipçisi var.

Gelinim Mutfakta Kaynana Zübeyde kimdir?
Gelinine çok güveniyor. Dediğim dedik bir kayınvalide.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.