Gazete Damga 22 Aralık Cuma sayısı 1. sayfada hangi manşet ve haberler var

Gazete Damga 22 Aralık Cuma sayısı 1. sayfada hangi manşet ve haberler var
Yerel siyasetin en önemli gazetelerinden biri olan Gazete Damga Türkiye ve dünya haberlerinin de yer aldığı yeni sayısını bugün yayınladı. Her gün binlerce okuyucunun karşısına çıkmanın gururunu yaşayan gazetemizde bugün yine birbirinden kritik haber yer alıyor. İşte 1. sayfa ve iç sayfalardaki haberleriyle Gazete Damga'nın 22 Aralık 2017 Cuma sayısı...

İnternette gazete okumak için çeşitli ücretler alınıyor veya abonelikler oluşturulmak zorunda kalınılıyor. Gazete Damga bu tabuları yıkarak tüm sayfalarını ücretsiz olarak okuyucularına sunuyor. Yerel siyaset başta olmak üzere sanattan spora sağlıktan ekonomiye pek çok konudaki haberler rahatlıkla okunabiliyor. PDF formatındaki sayımız ile mobil cihazlarınızda da tam ekran görüntüleyebilir ve okumanın tadını çıkarabilirsiniz. Peki bugün Gazete Damga'da hangi haberler var?

22 Aralık Aralık Cuma günü çıkan sayının manşetinde 'Kabahat devlette' başlığı kullanılmış. Seks işçisi olduğunu söyleyerek Anayasa Mahkemesi’ne başvuran bir travesti, fuhuş pazarlığı yaptığı için kendisine Kabahatler Kanunu’na göre para cezası kesen polisten şikayetçi oldu, AYM de polisi kabahatli buldu.

Sür manşette Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün ağabeyinin vefatı yer alıyor. Merhum  Tahir Akgün dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Naaşı ise bugün kaldırılacak.

Sür manşetin karşısında ise Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'nin ilk icraatı bulunuyor. Selefi Necmi Kadıoğlu’ndan boşalan Esenyurt Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ali Murat Alatepe’nin ilk icraatı, belediye müdürlerine ait makam odalarının kapılarını sökmek oldu.

Logonun hemen sağına sıkıştırılmış olan Odessa'ya 30 otobüs haberi de dikkat çekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ukrayna'nın Odessa kentine,Türkiye'de üretilen 30 otobüsün hibe edileceğini açıkladı. Teslimatlar, 2018 yılının Haziran ayına kadar tamamlanacak. Yapılan açıklamada, İstanbul ile Odessa arasında 2 Kasım 1997 yılında imzalanan kardeş şehir protokolüne atıf yapıldı.

gazete damga 19 aralık 2017 sayısı

Manşetin altında ikinci haber gibi görülen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın isyanı da gazetede yer buldu. Ölümü kazırsınız! başlıklı haberde Hazinedar "İBB zabıtaları ve Beşiktaş zabıtaları arasında arbede çıktı. İBB'ye ait bir aracın önüne geçen Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, "Çalışmayı bitireceğiz, buradan ölümü kazırsınız" dedi.

Gazetenin sağ sütununda Avcılar odaklı iki haber yer alıyor. Birisi CHP seçimlerinde dört adayın bulunması diğeri de Trabzonlular Derneği.

Köşe yazılarında ise
Cengiz Alçayır - Kapı
Hüseyin Şengül - Rus Tatyana ve Yugoslav Lepa
Ata Akdoğan - İstanbul İl Başkanı!
Utku Kızıltan - Çevre için el ele
Bahadır Sügür - Çatalca'yı sattırmam!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.