EXXEN Konuşanlar 2. sezon 18. bölüm izle | Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 2. sezon 18. bölüm izle | Youtube tek parça full izle
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN'e transfer olduktan sonra yoluna tüm hızıyla devam eden Konuşanlar 2. sezonun 18. bölümü ile yayınlandı. Birbirinden komik anların yaşandığı gösteri yine ilgiyle izlenecek. Bir saate yakın sürecek gösteride Hasan Can Kaya ve konuklarıyla eğlenceye doyacaksınız. EXXEN Konuşanlar 18. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve ağırladığı konuklarıyla milyonlara ulaştırdığı Konuşanlar bu hafta da EXXEN'deki yerini aldı. SHOT yayının ardından 23 Nisan Cuma günü sabah saatlerinde yayınlanan yeni bölüm yine birbirinden komik anlara sahne oldu. Konuşan beş katılımcı ile daha da keyifli hale gelen programda unutulmaz dakikalar yaşandı. Batırma ya da fantazi hikayeleri üzerinden gerçekleşen sohbetlerin yanısıra soru cevap kısımlarındaki tepkiler herkesi gülme krizine sokacak. EXXEN Konuşanlar 18. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


Bu hafta neler olacak?

İnternet üzerinen başladığı yayın hayatını EXXEN platformunda sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki konuğu Eypio oldu. Başarılı şarkıcı esprileriyle çok konuşulacak. İki olay shot yayınına damga vurdu ve yeni bölümün ne kadar komik geçeceğine yönelik olarak sinyali verdi. Saçını kestirmek istemeyen bir konuşanın, dizide asker yerine terörist yapılması herkesi güldürdü. Diğer yandan ise bir konuşanın Hasan Can Kaya ve Eypio'dan 400 lira kazanması da izlemeye değerdi. Bu haftanın sahne katılımcıları Seyhan Karapınar, Zeynep Gümüş, Sencer, Fatoş ve Fatih Aziz oldu. Özellikle Sencer ve Fatoş çok konuşulacak!



Konuşanlar üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.