Esra Erol'da Fatma Sinem Kuru kimdir?

Esra Erol'da Fatma Sinem Kuru kimdir?
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programını konuklarından biri de Kevser Çatalkaya oldu. Genç kadın eşinin kendisini Fatma Sinem Kuru ile aldattığını iddia etti. Yayına iki kadın daha bağlandı ve eşlerinin yine aynı kişi ile aldattığını öne sürdü. Peki Fatma Sinem Kuru kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'yi sarsan dosyaları ile milyonları ekran başına kilitleyen Esra Erol'da programının bugünkü konuğu Kevser Hanım'dı. Eşinin kendisini Fatma Sinem Kuru ile aldattığını öne sürdü. Eşi de yayına bağlandı ve kendisine yöneltilen birçok suçlamayı reddetti. Olaya iki kadın daha müdahil oldu ve aynı kişinin eşlerini aldattığını iddia etti. İzleyiciler de Fatma Sinem Kuru kimdir? sorusunu sormaya başladı.

Fatma Sinem Kuru kimdir?
Programda adı geçen Fatma Hanım'ın sosyal medya hesabında birçok fotoğrafı bulunuyor. Ailesiyle çekildikleri karelere hesabında yer veren Fatma Hanım'ın bu paylaşımları olayda etkili olabilir. Bakalım pazartesi günü neler yaşanacak.

Yayında neler yaşandı?
6 yıllık eş Orhan Çatalkaya, 3 yıldır Fatma Sinem Kuru ile aldatıldığını iddia etti. Yayında gözyaşlarına boğulan Kevser, 3 yıl önce kendisine bir gece yarısı aldatma iftirası ile geldiğini ve sonra özür dilediğini anlattı. Sonradan birlikte olduğu kadının kendisine mesaj attığını ve o mesajları bulmak için aldatma iftirası ile telefonunu kurcaladığını anlattı. 

Daha sonra Fatma Sinem Kuru'nun kendisine ihanet fotoğraflarını attığını ve kısmi felç geçirdiğini anlattı. Canlı yayına telefon ile bağlanan Orhan Çatalkaya, tüm iddiaları yalanlayarak Fatma Sinem Kuru ile sadece kısa bir süre beraberlik yaşadığını ve uzun süre geçtiğini söyledi. 

Telefon ile yayına katılan ismini vermek istemeyen bir izleyici Fatma Sinem Kuru'nun kendi evliliğini de bitirdiğini anlattı. Bir kişi daha İstanbul'dan arıyarak, hamileyken Fatma Sinem Kuru ile aldatıldığını anlattı. Hamileyken aldatıldığını anlattı ve Kevser'e 'boşanma' çağrısında bulundu. Erkekleri kandırdığını ve yuva yıktığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum