Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok? EDHO 7 Ocak Salı neden yayınlanmıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok? EDHO 7 Ocak Salı neden yayınlanmıyor
Salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve her bölümü ile ses getiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar bu akşam da yayınlanmıyor. ATV 7 Ocak Salı yayın akışı içerisinde bulunmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar yeni bölüm neden yok? İşte detaylar...

İlk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran ve her geçen gün izleyici sayısını arıtran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 7 Ocak 2020 Salı akşamı yayınlanmayacak olması takipçilerini kızdırdı. Geçen hafta da yeni bölümü ekranlara gelmeyen dizinin yerine Kim Milyoner Olmak İster yayınlanmıştı. İzleyiciler bu akşam yeni bölümü beklerken günlerdir yayınlanmayan fragman ve açıklanan haftalık yayın akışı herkesi üzdü. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7 Ocak Salı neden yayınlanmıyor? Detaylar haberimizde.
 


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm neden yok?

Her hafta seyircilerinin karşısına çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bugün yayınlanmamasının perde arkasında herhangi bir neden yok. Birçok izleyici verilen arayı final olarak değerlendirip 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bitti mi?' sorusunu sorarak yanıt arıyor. Böyle bir durum söz konusu değil. Kanallar ve yapım şirketleri arasındaki sözleşme yenilemeleri sebebiyle yeni bölüm yayınlanmıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki heyecan 21 Aralık Salı günü devam edecek.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde ne oldu?

Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır'ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştır. İki düşman arasında yapılan pazarlığın, canına karşılık mermilerin yeri olduğunu anlayan Hızır, Tufan ile Cengiz'i birlikte bitirebilmek için bir plan hazırlar. Bu planda en etkili rol oynayacak kişi ise ailesini hiçe sayarak düşmanın tarafında saf tutan Melike Meftun olacaktır. Başlattığı savaşta daha fazla kayıp vermemek için kendine yandaş arayan Tufan, sokaklardaki adamlarından da birlik olmalarını ister. İlyas ve dostları düşmanlarının etrafında toplanmaya başlayacak bu adamlara, Çakırbeylilerin yanında olmak yerine karşısında durmanın nasıl sonuçlanacağını göstermekte gecikmez. Diğer taraftan Hızır da büyük lokma olarak gördüğü Cengiz'in peşinde olacaktır. Cengiz'i yok etmenin başına neler açacağını bilen Hızır, ardında hiçbir iz bırakmayacağı bir plan hazırlar. Çakırbeyliler, Tufan'ı kimsesizleştirecek olan bu hamlelerle tozu dumana katacaklardır. Çakırbeyli hanesinde ise heyecanlı bir bekleyiş vardır. Meryem'in döneceği haberi gelmiş ve her şeyin eskisinden daha iyi olacağına dair umutlar tekrar yeşertmiştir. Tüm ev ahalisinin mutlulukla karşıladığı bu habere en çok sevinen ise elbette ki Hızır olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.