Doya Doya Moda'da Ebru Ertan rüzgarı!

Doya Doya Moda'da Ebru Ertan rüzgarı!
11. hafta bölümleri ile yayınlanmaya başlayan Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı Ebru Ertan'dı. Genç yarışmacı özgüveni, dobralığı ve güzelliği ile ilk güne damga vurdu.

Birbirinden ünlü jüri üyeleriyle izleyicilere keyifli anlar yaşatan ve eğlendiren Doya Doya Moda'da bugün yeni hafta heyecanı yaşandı. Yarışmacılar kendilerinden pilav günü için istenen konsepte göre seçimlerini yaptı ve puanlarını alabilmek adına bribirleriyle de mücadele verdi. Bugün yarışmada yeni bir yarışmacı vardı ve daha ilk andan itibaren dikkat çekmeyi başardı. O isim Ebru Ertan'dı. Yarışmada adı açıklandıktan sonra hakkında internette ve sosyal medyada binlerce araştırma gerçekleştirildi.

İddialı bir giriş yaptı
Doya Doya Moda'ya katılan tüm yarışmacılar izleyiciler tarafından dikkatle takip ediliyor. Hayatlarına dair bilgiler öğrenilmek isteniyor. Ebru Ertan da bugün yarışmaya damga vurdu. Yarışmada ilk önce çizmeleri görünen genç yarışmacı  ayak sesleriyle mesajı verdi. Kadıköy'deki bir mekanda oturdu ve ardından da yüzü göründü. Giydiği iddialı kıyafet de izleyicilerin ilgi odağı olmasını sağladı. Bu sırada kendini anlattı ve kim olduğunu, neler yaptığını açıkladı.

İlk andan gücünü gösterdi
Doya Doya Moda bugün başladığı 11. hafta bölümlerinde yoluna Ebru Ertan ile devam ett. Yarışmada yarışmaya hak kaznzan 37 yaşındaki yarışmacı, rakiplerini beklemek üzere olduğu mekanda kullandığı ifadelerle iddiasını ortaya koydu. Rakipleri geldikten sonra da kendisine yönelen eleştirilere karşı yanıt vermekten çekinmedi. Belki de geride kalan 10 haftanın en yüksek perdeli girişine imza attı. Hatta programın Youtube kanalı da 'Yeni yarışmacı dişli çıktı' başlığı ile bir video yayınladı.

Sündüz'e Jackson, Ferdanur'a ekmek arası
Dobralığını daha alışveriş maratonu başlamadan rakiplerine gösteren Ebru Ertan ilk olarak Ferdanur'u hedef aldı. Topuzunu eleştirdi. Neslihan, Sündüz ve Ferdanur'un kendisine yaptığı toplu eleştiri sonrasında ise açtı ağzını yumdu gözünü. Sündüz'ün beyaz giymesini eleşteen yeni yarışmacı; 'Allah'ım Michael Jackson' tepkisini verdi. Ferdanur'a ise 'Seni ekmek arası yapıp yemek istiyorum' dedi.

doya doya moda ebru ertan

11 puan topladı
Siyah ağırlıklı bir tercih yapan ve üstüne beyaz cepli bri tasarım seçen Ebru Ertan ilk günde toplam 11 puan aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.