Doya Doya Moda Büşra Koçak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Büşra Koçak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en iddialı 7 büyük beden kadınının yarıştığı Doya Doya Moda'ya yepyeni bir isim katılıypr. Birbirinden iddialı yarışmacılara bugün dahil olacak isim Büşra Koçak. Genç isim hakkında program başlar başlamaz hemen araştırmalar yapılıyor. Peki Büşra Koçak kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Adım adım finale giden ve bugün 30. haftasına başlayacak olan Doyaa Doya Moda'da bir pazartesi daha izleyicileri ekrana kilitleyecek. Çünkü yepyeni bir yarışmacı daha bu zorlu maratona katılıyor. Kendisi oldukça iddialı ve rakibelerini yenmek adına hazırlıklarını yaptı. Artık programın başlayacağı anı bekliyor. Yeni yarışmacılar aynı zamanda izleyicilerin de ilgisini çekiyor ve haklarında sürekli araştırmalar gerçekleştiriliyor.  Peki Doya Doya Moda Büşra Koçak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Doya Doya Moda Büşra Koçak'ın boyu, kilosu ve bedeni de bu sayfada.

Doya Doya Moda Büşra Koçak kimdir?

Yarışmanın yeni yarışmacısı Büşra Koçak 1996 doğumlu. Aslen Sivaslı. Bir senedir güzellik sektöründe çalışıyor. Bu alanda ilerleyip bir salon açma isteği var. Yarışma platformuna katılmak onun için ilk etapta korkutucuymuş ancak sonrasında tabularını kırmak ve hayallerini gerçekleştirmek için bu maceraya atılmış. Ayrıca iyi bir anı koleksiyoncusu olduğunu ve ilerde gülerek bu günleri hatırlamak istediğini söylüyor. Beşiktaşlıı ve aslan burcu.

Doya Doya Moda Büşra Koçak boyu: 1,64
Doya Doya Moda Büşra Koçak bedeni: 42-44
Doya Doya Moda Büşra Koçak kilosu: 76

doya doya moda büşra koçak

Doya Doya Moda Büşra Koçak Instagram hesabı

Bugünden itibaren altın kolye mücadelesi verecek olan güzel yarışmacının Instagram hesabı bulunmaktadır. 400 takipçisi vardır. Kendisine @busrakocakkk0 adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.