Doya Doya Moda 5 Mart Perşembe Kim Birinci Oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 5 Mart Perşembe Kim Birinci Oldu? Puan Durumu
TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Doya Doya Moda'da hafta finaline bir gün kala yarışmacılar yine kendilerine verilen bütçe ve konseptle birlikte alışverişe başlayacak. Eğlenceli ancak bir o kadar da gerilim dolu programda alınacak puanlar da merak konusu. Peki Doya Doya Moda 5 Mart Perşembe Kim Birinci Oldu? Puan Durumu haberimizde.

Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu'nun jüri üyeliğini üstlendiği Doya Doya Moda'da yeni gün heyecanı yaşanıyor. Puanları birbirlerine çok yakın olan 7 yarışmacının kıyasıya rekabetinde artık finale doğru gidiliyor. Duygusal anların da yaşanduğı, zaman zaman gerilimlere de tanıklık edilen yarışmada eğlence eksik olmuyor. Bugünün konsepti ve puanları da merak konusu haline geldi. Jüri üyeleri bugün kaç puan verdi? Doya Doya Moda 5 Mart Perşembe Kim Birinci Oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.
 


Popüler isimlerden biri mi elenecek?

Yarışmanın ilk gününden bu yana programda yer alan isimlerin bu haftaki düşük puanları dikkat çekiyor. Sündüz Durmaz, Ferdanur Başaran, Sepideh Su Baher ve Emel Başkan'ın beklentilerin altında kalması bu yarışmacıların adım adım eleme potasına doğru gittiklerini gösteriyor. Cuma günü her şeyin yaşanabileceği Doya Doya Moda'da bu dört isimden birisi elenebilir. Reytinglere de büyük katkısı bulunan yarışmacıların hayranları da oldukça fazla üzülecek.

doya doya moda reva mert


Konsept: Kloş etek

Dün yayınlanan son bölümde yarışmacılara 500 TL bütçe verildi ve konsept kloş etek olarak belirlendi. Kloş etek nedir? sorusu da günün en çok araştırılan konuları arasına girdi. Kloş etek verev kumaştan dikilen, alt yanı çan biçiminde genişleyen etek türüdür. Tam kloş etek, bol, kendinden dökümlü; yarım daire kloş etek ise ne dar ne de boldur.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 5 Mart Perşembe 74. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

doya doya moda Sepideh Su Baher
 

Doya Doya Moda 5 Mart Perşembe kim birinci oldu? Puan Durumu

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

Doya Doya Moda 5 Mart Perşembe Puan
Reva Mert 14
Emel Başkan 12
Sündüz Durmaz 13
Sepideh Su Baher 12
Betül Böçkün 8
Ferdanur Başaran 6
Aydan Sarı 5


doya doya moda emel başkan kimdir
 

ferdanur başaran fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.