Doya Doya Moda 4 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 4 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
TV8'in ezber bozan yarışma programı Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasında kendilerine en çok puan kazandıracak kombinleri hazırlamak isteyen yarışmacılar büyük bir rekabetin içerisine girecek. Peki Doya Doya Moda 4 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Tabuları yıkmaya gelen, stilleri ile Türkiye'ye kendilerini kanıtlamak isteyen 7 güzel yarışmacının serüveni devam ediyor. TV8 ekranlarında 73. bölümü ile yayınlanacak olan Doya Doya Moda'da bugün de heyecan had safhada olacak. İstanbul sokaklarını karış karış gezerek 500 liralık bütçe ile kombin oluşturmaya çalışan yarışmacılar yine zorlu bir maratonun içerisinde yer alacak. Hafta finaline yaklaşılan her gün gerilimin de arttığı yarışma yine igliyle izlenecek. Peki Doya Doya Moda 4 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde bulunuyor.
 

Reva Mert ve Aydan Sarı'dan patlama!

Geçtiğimiz hafta yarışmaya katılan Aydan Sarı dünkü performansıyla göz doldurdu ve 17 puan aldı. Elde ettiği en yüksek puanlardan birine imza atan güzel yarışmacı seçtiği kombin ve gözlükleri ile dikkat çekti. Aynı zamanda hafta finali için de önemli bir adım attı. Pazartesi günü katıldığı programda 8 puanla sonuncu olan Reva Mert ise adeta patlama yaptı. Siyah ağırlıklı kombini ile 17 puan alan Reva, kolay lokma olmadığını gösterdi.
 

doya doya moda reva mert


Konsept: Konser şıklığı

Doya Doya Moda'nın dün yayınlanan son bölümünde konsept konser şıklığıydı. Yarışmacılardan belirledikleri şarkıcıların ya da sanatçıların konserlerine gitmek üzere kombin hazırlanması istendi. Aydan Sarı Ben Fero, Reva Mert Hayko Cepkin, Su Baher Tarkan, Ferdanur Başaran Hadise, Betül Ebru Gündeş, Emel Başkan Fazıl Say ve Sündüz Durmaz da Seda Sayan konserine gitmek istediğini söyledi.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 4 Mart Çarşamba 73. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

doya doya moda Sepideh Su Baher
 

Doya Doya Moda 4 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

Doya Doya Moda 4 Mart Çarşamba Puan
Reva Mert 15
Emel Başkan 8
Sündüz Durmaz 5
Sepideh Su Baher 12
Betül Böçkün 18
Ferdanur Başaran 17
Aydan Sarı 4


doya doya moda emel başkan kimdir
 

ferdanur başaran fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.