Doya Doya Moda 20 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 20 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu
Türkiye'nin en tarz, en ikon ve en renkli yarışması Doya Doya Moda'nın yeni haftası başlıyor.Birbirinden iddialı ve güzel 7 yarışmacının kıyasıya rekabetine sahne olacak programda yine ilk sıra için büyük bir mücadele verecek. Peki Doya Doya Moda 20 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Cuma günü sonlanan 21. haftasıyla nefes kesen Doya Doya Moda'da yeni bir maraton başlıyor. Koronavirüs sebebiyle moda evinden yapılan yayınlarda yarışmacılar bir kez daha kendilerine belirleyecekleri kombinler ve aksesuarlarla birincilik için yarışacak. Hedef günü birinci bitirmek ve hafta finaline avantajlı gitmek. Ayrıca geçen hafta sonunda yarışmadan ayrılan Havva Alpay'ın yerine katılacak isim de belli oldu. Haberimizin devamında okuyabilirsiniz. Peki Doya Doya Moda 20 Nisan Pazartesi kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.
 


Havva Alpay diskalifiye edildi

Geride kalan haftanın başında yarışmaya iki isim katılmıştı. Biri Handaze Nuh diğeri ise Havva Alpay'dı. İki yarışmacı hafta boyunca aldıkları puanlarla elenmenin eşiğindeydi ancak cuma günü bomba patladı. Kadir Doğulu, Havva Alpay'ın disiplinsiz davranışları sebebiyle diskalifiye edildiğini açıkladı. Hanzade Nuh ile yaşaıdğı problemde olayı başlatan isim olarak belirlenen güzel yarışmacı ekrana veda etmiş oldu. Hanzade'ye de 3 puan üzerinden değerlendirme cezası verildi ve kendisi uyarıldı.


Sedanur Gümüş katılacak

Havva Alpay'ın diskalifiyesi sonrasında gözler yerine gelecek isme çevrildi. Bugün başlayacak olan 106. bölümden itibaren Sedanur Gümüş yarışmada yer alacak ve birincilik mücadelesi verecek.


Saat yine değişti

Daha önce koronavirüs sebebiyle yayınlanmayan Yemekteyiz'in yerine saat 15:30'da ekranlara gelen Doya Doya Moda'nın saati yine değişti. Yarışma yine kendi saatinde izleyicilerinin karşısında olacak. Bugünden itibaren 12.30'da yeni bölümü izleyebilirsiniz.

doya doya moda sedanur gümüş

doya doya moda sedanur gümüş
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları
 

Doya Doya Moda 106. bölüm fragmanı izle

Yarışmacılar bugün de çetin bir mücadele verecekleri anlarla izleyenleri eğlendirecek. Zaman zaman gerginliklerin de yaşanacağı programda 106. bölüm heyecanı yaşanacak. Betül Böçkün ile Sündüz Durmaz kavgası dikkat çekti. Neden kavga ettiler? Betül neden ağladı? Sündüz sürekli; 'Patladın mı Betül?' sorusunu sordu. Yaşanacakların tamamı bugün ekranlarda olacak. Doya Doya Moda 106. bölüm fragmanı haberimizde izleyebilirsiniz.

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 20 Nisan Pazartesi 106. bölüm izle

TV8'in öğle kuşağında yer alan yarışması Doya Doya Moda ilgiyle takip ediliyor. Yarışmayı çeşitli sebeplerle izleyemeyenler de internetten seyretmek için araştırmalarda bulunuyor. Eğer canlı izlemek isterseniz yarışma 13:00'te başlıyor Yeniden seyretmek ya da kaçırdığınız için tek parça, tekrar ve full izleme seçenekleri arıyorsanız programın Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Doya Doya Moda 20 Nisan Pazartesi kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.



doya doya moda sepideh su baher

 

Doya Doya Moda 120 Nisan Pazartesi Puan Durumu Puan
Sepideh Su Baher 5
Emel Başkan 15
Sündüz Durmaz 9
Betül Böçkün 5
Mira Muhtarzade 15
Sedanur Güneş 4
Hanzade Nuh 5


 

doya doya moda emel başkan kimdir
 

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.