Doya Doya Moda 18 Haziran Perşembe 149. bölüm fragmanı | Kolye savaşları!

Doya Doya Moda 18 Haziran Perşembe 149. bölüm fragmanı | Kolye savaşları!
Türkiye'nin en samimi, en içten ve en kahkaha dolu moda yarışması Doya Doya Moda'nın bir günü daha geride kaldı. Gözler yarına çevrildi ve neler olacağı konusunda araştırmalar yapılıyor. Doya Doya Moda 18 Haziran Perşembe 149. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Birbirinden iddialı 7 büyük beden kadının kendi zevklerine göre tercih ettiği kombinlerle jüri üyeleri karşısına çıktığı ve kıyasıya mücadele verdiği Doya Doya Moda'da bir gün daha bitti. Haftanın ortasındaki bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler yarın yaşanacağını merake diyor. Adım adım finale doğru gidilirken heyecan da giderek artıyor. Doya Doya Moda 18 Haziran Perşembe 149. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor. 
 

Doya Doya Moda 149. bölüm fragmanı

Yarın programda yarışmacılar yaz mevsiminde akşam şıklığı konsepti ile ekranlarda olacak. Her tercihleri hafta birincisini ve elenenini belirleyecek olan 7 kadının tek dilerği günün en çok puanını toplamak. Kolye savaşları başladı ve her geçen gün daha da kızışıyor. Bunu en çok dile getiren ise Betül. Su ile yine atışmaları olay olacak. Hepsi ve daha fazlası yarın Doya Doya Moda'nın yeni bölümünde.








 




 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.