Doya Doya Moda 16 Haziran Salı 147. bölüm fragmanı | Emel neden ağladı?

Doya Doya Moda 16 Haziran Salı 147. bölüm fragmanı | Emel neden ağladı?
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'nın ilk bölümü geride kaldı. Birbirinden iddialı 7 büyük beden yarışmacının haftanın birinci günündeki mücadele görülmeye değerdi. Diğer yandan yeni yarışmacı Büşra Koçak da ilgi odağıydı. Peki yarın ne olacak? Doya Doya Moda 16 Haziran Salı 147. bölüm fragmanı

Emel Başkan neden ağladı? Doya Doya Moda izleyicileri bu sorunun yanıtını arıyor. Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranlara gelen anlarda Emel Başkan'ın sevinçten ağladığı görüldü. Sebebi de araştırılmaya başlandı. Doya Doya Moda 16 Haziran Salı 147. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

 

Doya Doya Moda 147. bölüm fragmanı

Betül Sündüz'e sahip çıktı: Sündüz'ü eleyecek son insansın bence. Sündüz'ün gitmesini isterim ama onu sen eleyemezsin! Su şampiypnluk istiyor. Tek derdi bu... Yeni yarışmacı Büşra tek sevinenin kendisi olacağını iddia etti. Hanzade bir martı edasıyla geldi... Hanzade finale gideceğinden emin. Emel hiçbir şeyi kafasına takmadı. Sevinçten ağladı... Sebebinin daha önce göz yaşı döktüğü çocuğunun olmaması konusunda kendisine verilen tüp bebek tedavisi ile ilgili olduğu zannediliyor. Yine de her şey yeni bölümde ortaya çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.