Doya Doya Moda 12 Şubat 2020 Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 12 Şubat 2020 Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu
Dün yeni haftası başlayan Doya Doya Moda'da bugün de yine alışveriş ve moda rekabeti yaşanacak. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesi sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 12 Şubat 2020 Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu

TV8'in moda ve tarz yarışması Doya Doya Moda yeni bölümü ile karşınızda. Bugün 12. haftanın ikinci bölümü yani 58. bölümü ile yayınlanacak olan yarışmada rekabet had safhada olacak. Yarışmacıların yaşadıkları keyfli ve bir o kadar da gerdin anlar izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Gün sonunda alınan puanlar ve sıralama da merakla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 12 Şubat 2020 Çarşamba kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Azerbaycanlı güzel Yakut yine sonuncu!
Pazartesi günü programa katılan Yakut Hüseyinli 4 puanla başladığı haftada dün de çok iddialıydı ancak hayal kırıklığ yaşadı ve yaşattı. Toplamda elde ettiği 9 puanla ilk günden daha fazla puan toplayan Azerbaycanlı güzel bir kez daha sonuncu oldu ve yerine geldiği Ebru gibi ilk haftadan elenmeye doğru bir adım attı. Eğer bugün de bu çizgide devam ederse cuma günü için en güçlü eleme adayı Yakut olacak.

doya doya moda yakut hüseyinli

Konsept: Gökkuşağından bir renk seç
Dün 500 lira bütçe verilen 7 güzel yarışmacı Zeytinburnu'ndaki bir alışveriş merkezinde gökkuşağından bir renk seç konsepti ile yarıştı. Kombin seçimlerinde tartışmaktan geri kalmayan yarışmacılar renkli görüntülere de imza attı.

doya doya moda yakut hüseyinli

Emel Başkan'dan Azerbaycan açılımı
Yarışmanın başladığı günden bu yana yarışan Emel Başkan, Azerbaycan'dan da büyük ilgi görüyor. Yakut Hüseyinli'nin katılımı sonrası güzel yarışmacıyla yakından ilgilenen Emel Başkan, dün Azerbaycanlı takipçilerine selam söyledi ve Azerbaycanca konuştu.
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda 12 Şubat Çarşamba kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda 12 Şubat Çarşamba Puan
Neslihan Sevim 6
Emel Başkan 19
Sündüz Durmaz 16
Sepideh Su Bahar 12
Yakut Hüsyinli 17
Ferdanur Başaran 11
Betül Böçkün 13

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.