Doya Doya Moda 11 Şubat 2020 Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

Doya Doya Moda 11 Şubat 2020 Salı kim birinci oldu? Puan Durumu
Dün yeni haftası başlayan Doya Doya Moda'da bugün de yine alışveriş ve moda rekabeti yaşanacak. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının kıyasıya mücadelesi sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 11 Şubat 2020 Salı kim birinci oldu? Puan Durumu

TV8'in moda ve tarz yarışması Doya Doya Moda yeni bölümü ile karşınızda. Bugün 12. haftanın ikinci bölümü yani 57. bölümü ile yayınlanacak olan yarışmada rekabet had safhada olacak. Yarışmacıların yaşadıkları keyfli ve bir o kadar da gerdin anlar izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Gün sonunda alınan puanlar ve sıralama da merakla bekleniyor. Peki Doya Doya Moda 11 Şubat 2020 Salı kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Azerbaycanlı güzel Yakut yarışmaya katıldı
Bilindiği üzere cuma günü Ebru Ertan'ın elendiği yarışmada yerine dün yeni bir yarışmacı geldi. O isim Yakut Hüseyinli olarak açıklandı. Azerbaycanlı olan genç yarışmacı ilk günden ilgi odağı olmayı başardı. Hem Azerbaycan hem de Türkiye'deki binlerce izleyici hakkında yorum yazıp paylaşımlarda bulundu. Yakut Hüseyinli fotoğraflarına buradan ulaşabilirsiniz. İlk günden 4 puan alan yarışmacının haftanın sonundaki sıralaması merak ediliyor.

doya doya moda yakut hüseyinli

Konsept: Desen şıklığı
Yarışmacılar yeni haftaya Kadıköy'de başladı. Kendilerine veirlen 500 liralık bütçelerle en iyi tercihleri yapmayı ve günü birinci tamamlamak için çaba gösterdiler. Alışveriş sürecinde yaşanan komik anlar ise izleyicileri eğlendirdi.

doya doya moda yakut hüseyinli
 

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran kimdir

Doya Doya Moda 11 Şubat Salı kim birinci oldu?
Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

Doya Doya Moda Ferdanur Başaran footğrafları

Doya Doya Moda 11 Şubat Salı Puan
Neslihan Sevim
Emel Başkan
Sündüz Durmaz
Sepideh Su Bahar
Yakut Hüsyinli
Ferdanur Başaran
Betül Böçkün

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda Sepideh Su Baher

doya doya moda emel başkan fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.