Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu? | 78. bölüm izle

Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba Puan Durumu | Kim birinci oldu? | 78. bölüm izle
Türkiye'nin en çok izlenen moda yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yepyeni bir gün başlıyor. Haftanın üçüncü gününde yarışmacılar belirlenen konsept doğrultusunda alışverişlerini yapacak ve jüri karşısına çıkacak. Peki Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba kim birinci oldu? İşte detaylar...

TV8'de ilgiyle takip edilen Doya Doya Moda'da hafta ortasına gelindi. Birbirinden iddialı 7 yarışmacı yine İstanbul sokaklarında alışveriş yapacak ve birinci olabilmek adına mücadele verecek. Son bölüm yine beüyük bir çekişmeye sahne olmuştu. Ayrıca şoke eden gelişmeler de yaşanmıştı. Puan kadar psikolojik savaş da verilen yarışmada gün sonundaki sonuçlar merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba kim birinci oldu? İşte detaylar...
 

Özde Karacan ve Derya Çağlar fırtınası!

Pazartesi günü yarışmaya katılan Özde Karacan ve Derya Çağlar aldıkları puanlarla haftaya daha şimdiden damga vurdu. Son dönemde gelen yarışmacılar ilk haftalarında düşük puanlar alıp cuma günü eleniyordu. Ancak ilk gün Derya Çağlar, ikinci gün de Özde Karacan yarışmada ezber bozdu ve elde ettikleri puanlarla rakibelerine gözdağı verdiler!

Doya Doya Moda Sena Köken kimdir?
 

Ferdanur Başaran neden diskalifiye oldu? Ferdanur'un yerine kim geldi?

Dün yayınlanan son bölümde Ferdanur Başaran için kritik bir karar açıklandı. Kemal Doğulu, rejiden aldığı bilgiyi stüdyoda açıkladı ve Ferdanur ile yola devam etmeyeceklerini söyledi. Bu haber son zamanlarda yaptığı şakalardan biri olarak kabul edildi önce ancak bu kez böyle olmadığı fark edildi. Ferdanur Başaran kamera arkasıdna yarışma kurallarına uymadığı için diskalifiye oldu. Gün boyunca en çok konuşulan isimlerden biri haline gelen genç yarışmacı, hayranlarından da büyük destek aldı. Ferdanur'un Başaran'ın yerine kim gelecek? sorusunun yanıtını sizler için farklı bir haberde detaylı olarak açıklayacağız. Yarışma kariyeri sona eren Ferdanur Başaran Google'da da zirveye oturdu.

Doya Doya Moda Özde Karacan kimdir?
 

Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba 78. bölüm izle

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda'yı birçok platformdan izleyebilirsiniz. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için cep telefonları, tabletler, mobil cihazlar ve bilgisayarların yanısıra akıllı televizyonların geri sardırma özellikleri ile seyretme imkanları bulunmaktadır. Ayrıca DigiturkPlay ve BeinConnect de iki alternatiftir.
 


Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba kim birinci oldu?

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da bir gün daha geride kaldı. Yarışmacılar kendilerine verilen konsept, bütçe ve sürede en iyi işi çıkarmak ve jüriyi memnun etmek için uğraştı. Alınan puanları açıklandıktan sonra birinciyi haberimizde okuyabilirsiniz.

 

doya doya moda Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba Puan Durumu Puan
Özde Karacan 20
Derya Çağlar 15
Sündüz Durmaz 10
Sepideh Su Baher 13
Betül Böçkün 10
Sena Köken 11
Emel Başkan 10

doya doya moda sepideh su baher

ferdanur başaran fotoğrafları

doya doya moda emel başkan kimdir

doya doya moda emel başkan fotoğrafları
 

doya doya moda Sepideh Su Baher

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.