Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba Ferdanur Başaran neden yok? Neden diskalifiye edildi?

Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba Ferdanur Başaran neden yok? Neden diskalifiye edildi?
Doya Doya Moda'nın en sevilen isimlerinden biri olan ve yarışma başladığı günden bu yana programda yer alan Ferdanur Başaran ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Genç yarışmacı bugün yayınlanan bölümde yer almadı. Peki Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba Ferdanur Başaran neden yok? Ferdanur Başaran neden diskalifiye edildi? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'nın sevilen isimlerinden Ferdanur Başaran'ı ekranlarda göremeyen izleyiciler kendisi hakkında araştırmalara başladı. Binlerce takipçisi bulunan güzel yarışmacının akıbeti ve neden yayında olmadığu merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba Ferdanur Başaran neden yok? Ferdanur Başaran neden diskalifiye edildi? Detaylar haberimizde.
 


Doya Doya Moda 11 Mart Çarşamba Ferdanur Başaran neden yok?

Dün yayınlanan son bölümde Kemal Doğulu, puanlama için podyuma gelen Ferdanur için ayrılık duyurusunu açıkladı ve yolların ayrılacağını duyurdu. Bunun üzerine Ferdanur Başaran da yarışmadan elendi.


Ferdanur Başaran neden diskalifiye edildi?

Henüz resmi bir açıklama yok ancak yarışmaya pazartesi günü katılan Derya ile yaşanan sorunlar sebebiyle Ferdanur Başaran için diskalifiye kararı alındığı öne sürüldü.

ferdanur başaran kimdir


Ferdanur Başaran'dan açıklama

Güzel yarışmacı yaptığı canlı yayında neden ayrıldığına dair açıklamalarda bulundu ve kamera arkasında yaşanan sorunlar sebebiyle bu kararın verildiğini söyledi. Ayrıca eski yarışmacıların kendisi hakkında hikayeler paylaştığını da anlatan Başaran; 'Benim yokluğum bile onlar için prim malzemesi' dedi. Güzel yarışmacı @ferdanurbasaran_butik hesabında ürünler satacak.



ferdanur başaran fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum