Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur 6 Ocak Pazartesi neden yayınlanmıyor

Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur 6 Ocak Pazartesi neden yayınlanmıyor
Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan ve her bölümü ile ses getiren Çukur bu akşam da yayınlanmıyor. SHOW TV 6 Ocak Pazartesi yayın akışı içerisinde bulunmayan Çukur yeni bölüm neden yok? İşte detaylar...

İlk bölümünden itibaren reyting rekorları kıran ve her geçen gün izleyici sayısını arıtran Çukur'un 6 Ocak 2020 Pazartesi akşamı yayınlanmayacak olması takipçilerini kızdırdı. Geçen hafta da yeni bölümü ekranlara gelmeyen dizinin yerine Güldür Güldür Show yayınlanmıştı. İzleyiciler bu akşam yeni bölümü beklerken günlerdir yayınlanmayan fragman ve açıklanan haftalık yayın akışı herkesi üzdü. Çukur yeni bölüm neden yok? Çukur 6 Ocak Pazartesi neden yayınlanmıyor? Detaylar haberimizde.
 


Çukur yeni bölüm neden yok?

Her hafta seyircilerinin karşısına çıkan Çukur'un bugün yayınlanmamasının perde arkasında herhangi bir neden yok. Birçok izleyici verilen arayı final olarak değerlendirip 'Çukur bitti mi?' sorusunu sorarak yanıt arıyor. Böyle bir durum söz konusu değil. Kanallar ve yapım şirketleri arasındaki sözleşme yenilemeleri sebebiyle yeni bölüm yayınlanmıyor.

Çukur yeni bölüm ne zaman?

Çukur'daki heyecan 20 Aralık Pazartesi günü devam edecek.


Çukur konusu

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir? Senaryosunu Gökhan Horzum, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.