Bahartürk yayına başlıyor

Bahartürk yayına başlıyor
Türkiye'yi oynatan kanal olarak bilinen Bahatürk yeni yılın ilk haftası Ankara stüdyolarıyla canlı yayınlarına başlıyor

Bahartürk'ün DJ'lerinden Gönül Dostu Gökhan yeni yayınla alakalı olarak, "Uzun yıllar boyu medya ve medyacılık anlayışı içinde yer alan emellerimiz, her şeyden önce inanmakla başladı ve hemen arkasına her gün daha fazla büyüyen bir aşkla devam etti. Ülkemiz genelinde, İç Anadolu müziğinin, tarzının; gelişimi ve büyümesi aşamasında içinde olmaktan onur duydum ve her zaman onur duyacağım. Son günlerde tatlı bir telâşımız, güzel bir heyecanımız var. Türkiye'de müzik, eğlence alanında, televizyonculuk sektöründe ciddi bir boşluk olduğunu biliyoruz. Bu yüzden tecrübelerimize dayanarak önümüzdeki günlerde yeniden ekranlarda olacağımızın müjdesini siz değerli dostlarıma şimdiden duyurmak istedim" açıkalmasını yaptı.

Kimseye borcumuz yok
"Sevgili dostlar, başta medyacılığın anlamını, önemini ve kıymetini bilerek istikrarlı bir şekilde yürüdüğümüz bu yolda hamdolsun Rabbim bizlere önemli bir oluşum nasip etti" diyen Gönül Dostu Gökhan, "Yaklaşık 8 aydır çok ciddi anlamda mücadele verdiğimiz nam-ı değer Seymen Tv, Bahar Türk adıyla, önümüzdeki ayın 2 haftası itibariyle yayın hayatına yepyeni bir solukla başlıyor. Fakat üzülerek belirtmek isterim ki en başta bizim bu mücadelemizi görmeyen insanlarımızın maalesef hakkımızda ortaya attığı asılsız iddialar, haksız söylemler var. Seymen Tv battı, milyonlarca borcu var gibi dedikodular geliyor kulağımıza. Sevgili dostlar, bu asılsız iddialara, haksız söylemlere itibar etmemenizi önemle temenni ederim. Çünkü sizlere açıkça itiraf edebilirim ki Seymen TV, Bahartürk televizyon kanalının pıyasaya hiçbir borcu yok; Hiç kimseyle alacak verecek davası yoktur" ifadelerini kullandı.

Şu anda kadromuz yok
Şuan çalışan kadrolarının olmadığını dile getiren Gönül Dostu Gökhan, "Ülkemizin bazı şehirlerinde kendilerini Seymen TV’nin Bahar Türk’ün menajeriyim diye tanıtıp; sanatçılara, 'Sizi Seymen TV’de, Bahar Türk’te televizyon programlarına çıkarırım' deyip yine sanatçılardan para talebinde bulunan şahıslara itibar etmeyiniz. Tekrar belirtmek isterim sevgili dostlar; şu anda kanalımızda herhangi bir kadromuz veya herhangi bir kadro ile çalışmalarımız yoktur. Fakat değerlendirmede olduğumuz teklifler var. Önümüzdeki hafta itibariyle kanalımızda çalışacak kadromuzu, menajerlerimizi, sanatçılarımızı alanında uzman kişilerce en iyi şekilde seçip sizlerleleyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum