Aşk Bir Rüya 61. bölüm özeti ve fragmanı izle - 20 Nisan Pazartesi

Aşk Bir Rüya 61. bölüm özeti ve fragmanı izle - 20 Nisan Pazartesi
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 61. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 61. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 61. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 61. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre  Oyunun ikinci turu başlıyor. Bakalım Şada oyunu almak için bu bölümde neler yapacak! İşte Aşk Bir Rüya 61. bölüm özeti. İkinci turda çiftlerin birbirini ne kadar tanıdığını öğrenmek için soru sorulur. İlk soruya Druv cevap verecektir. Şada için en önemli şey nedir sorusuna nişan yüzüğü cevabını verir. Toplam 19 puanları olur. Thapki’nin en değerli şeyi ne sorusuna Bihan duygusal bir açıklama yaparak onun gözyaşları der ve boşuna dökülmesine de asla izin vermeyeceğim der. Thapki bakakalır. Herkes onları alkışlar. Toplam 20 puanları vardır ve en iyi çift ödülünün sahibi olurlar. Thapki’ye verilen süre dolduğu için Thapki Bihan’a başım ağrıyor dinlenmeye gidiyorum, sen burada ailenle kal der. Thapki kendisine verilen kostümü giyer. Elini tutan ilk kişiyi öpmek zorunda olduğu için de tedirgindir. Çocuklara çikolata dağıtır. Dadi’nin elini sıkacaktır ki Vasu akıllı ol diye uyarır. Daha sonra Druv ile çarpışınca Druv tam elini tutacaktır ki Vasu ve Şada şok olur. Şada Druv’u çağırır. böylece Thapki’nin ilk elini tuttuğu kişinin Druv olmasının önüne geçilir. Vasu garsona git de oyuncak ayıyla el sıkış der ve para verir. Thapki kaçar garson kovalar. Bu sırada yere düşen Thapki’nin elini tutan ilk kişi Bihan olur. Şada onu öpmesi konusunda sıkıştırır. Thapki Bihan’ı öpmek için arkasından gelince Bihan teşekkür için buna gerek yok, biliyorum beni öpmek istiyorsun o zaman uçan öpücük gönder der. Thapkş öpücük gönderir Bihan yakalar. Thapki bu duruma çok sevinirken vasu sinir olur. Şada neden hep Thapki iyi oluyor diye kadere kızar. Vasu onu uyarır. Thapki oyuncak ayı kıyafeti içindedir. Kıyafeti çıkarmasını istediklerinde hıçkırık tutar. Hıçkırık geçsin diye bir şeyler yiyince Bihan bunu fark eder ve Thapki olabilir mi diye şüphelenir. Kontrol etmek için gideceğini anlayan Thapki Suman’dan yardım ister. Suman onu oyalarken Thapki hemen ahıra gidip dinleniyor numarası yapar ama Bihan giydiği çoraptan dolayı onun yalan söylediğini anlayıp şok olur.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 62. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 62. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.