Aşk Bir Rüya 43. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Nisan Çarşamba

Aşk Bir Rüya 43. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Nisan Çarşamba
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 43. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 43. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 43. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 43. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya 43. bölüm özeti 1 Nisan Çarşamba günü ekranlara gelecek. Vasu gerçeği öğrenecek ama Şada yine yapacak yapacağını! İşte Aşk Bir Rüya 1 Nisan Özeti! Thapki ve Bihan sonunda kaseti bulur ama düğün bitmiş yedi tur dönmüştür Druv ve Şada. Herkes ayrılır. Druv’a kanıtı verir ama Druv önemi yok ben de gelir ve durdurursun bu düğünü diye düşündüm ne kadar aptalım der. Thapki ben evli biri olarak seninle olmayı düşünemem der ve ağlar. Druv her şey için teşekkürler Bayan Thapki Bihaan Pandey der. İkisi de ağlar. Druv verilen kaseti de kırar ve madem öyle kötü de olsa bu evlilik sürecek der. Üstüne bir de ritüeller yapılması istenir. Thapki yaş olarak küçük olduğu için Şada’nın ayağına dokunmak zorunda kalır. Bihan sinirlenir. Thapki Bihan’a belki de evlenince iyi biri olur der. Ayinler devam eder. Süt ile ilgili ritüele geçerler. vasu süt tabağı dökülmesin diye kaseti tabağın altına koyar. Süt ayini de biter. Kaseti Vasu alır. Vasu kaseti izleyince şok olur. duasını almak için gelen Şada onu görünce şok olur. Vasu’nun boğazına bıçağı dayar ve sakın bir şey söyleme der. vasu korku içinde susar. Ardından Şada bu sözleri bana Thapki düğünü iptal ettirmek için söyletti ve videoya çekip beni tehdit etti der. Bunu sakın kimseye söyleme herkes Thapki’den nefret eder der. Vasu inanır. Vasu Thapki’yi her gördüğü yerde daha da öfkeyle bakar. Şada ise artık druv’un karısıdır ve Vasu ona inanmıştır. Bunu başarmanın hazzını yaşar.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 44. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 44. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum