Aşk Bir Rüya 30. bölüm özeti ve fragmanı izle - 18 Mart Çarşamba

Aşk Bir Rüya 30. bölüm özeti ve fragmanı izle - 18 Mart Çarşamba
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 30. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 30. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 30. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 30. bölüm özeti

 Bihan’ın pişmanlığı ve yeni planlarıyla ekranda olacak. Neler mi planlıyor Bihan! İşte merakla beklenen Aşk Bir Rüya 18 Mart özeti. Bihan Thapki’ye sana zor katlanıyorum, al şu şampuanı saçların döküldüğünden ev ahalisi beni yanlış anladı diye azarlar. Thapki ağlarken onu Druv görür ve seni bu halde görmek istemem der. Thapki ise "Alış bu hallerime, gözümden yaş eksik olmuyor!" der. Bihan da tam özür dilemek için geri döndüğünde bu konuşmayı duyar ve Vasu’ya gidip Druv hala o kızı sevdiğini söyler. Vasu kabullenmez ve bitti o iş der. Druv ise odasına gider yüzüğünü atar. Bihan bunu görünce Vasu’ya hak verir. Druv daha sonra dışarı attığı yüzüğü bulmaya gider, bir taraftan da hala seviyorum seni diye ağlar. Vasu ise Bihan ve Thapki’yi yakınlaştırmak için partiye gitmelerini ister. Başta ikisi de kabul etmez ama Vasu duygu sömürüsü yapınca evli bir çift olarak partiye giderler. Partide çiftlerin oynayacağı bir oyuna dahil olurlar. Bihan zorla Thapki’ye bilezik takarken Druv’un da gözünden yaş dökülür. Ardından onunla dans etmek isteyen bir kızla dans eder. Thapki onu bu halde görünce üzülür. Thapki’nin elinin yaralandığını gören Bihan sarmak için fular almak üzere Thapki arabaya gider. Arabaya biner, araba kilitlenir ve fren tutmaz. Druv onu görüp panikler ve koşar. Thapki ise arabada bayılır. Araba sonunda bir ağaca çarpıp durur. Üstelik benzin de sızar. Druv onu kurtarır. Araba patlar. Druv Thapki’yi uyandırmaya çalışırken onu ne kadar sevdiğini söylediğini Bihan oraya gelince duyar. Bihan’a onu hastaneye götür der. Thapki ise kendine geldiğinde onu kurtaran kişinin Bihan olduğunu düşünür. Thapki onu kurtardığı için Bihan’a teşekkür eder. Bihan ise olanları anlatmak için Vasu’ya gittiğinde vasu uyuyordur. Bihan ne kadar büyük bir hata yaptım diyerek onun başucunda ağlar ve onları nasıl ayırdıysam şimdi de birleştireceğim der ve ilk planını da yapar. Aditi öyle bir oyun oynar ki Diwakar’ın gerçek yüzünü Nimmi görür. Bihan ise ailelerin bir arada olduğu sabah saatlerinde maç yapacaklarını bildiğiden Druv’un işe gitmesine engel olur. Maç esnasında Druv ile Thapki göz göze gelir. Thapki ise oynamaya devam eder. Druv yere düşüp yaralanır. Maç bitmek üzeredir Thapki’nin takımı kazanmak üzeredir. Bihan devreye girer. Bakalım hırslı Bihan bu maçı alacak mı?


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 31. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 31. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum