Aşk Bir Rüya 28. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Mart Pazartesi

Aşk Bir Rüya 28. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Mart Pazartesi
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 28. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 28. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 28. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 28. bölüm özeti

Thapki & Bihan aşkı bakalım ne zaman başalaycak derken Bihan ve Thapki aynı odada kalmaya başladılar bile. Bakın Aşk Bir Rüya 28. bölüm özetinde neler olmuş! Thapki Bihan’ın tabağında yemek yemez. Bahanesine de Guru Maa inanır. Ardından odaya geçen ikili tartışmaya başlar. Bihan ve Thapki’nin sesi müzik açtıkları için duyulmaz. Ama ne zaman ki şarteller atar tartışma ortaya çıkar. Guru Maa ve Dadi odalarının kapısında onları duyar. thapki 3 ay sonra senden kurtulacağım der. Guru Maa bunu duyunca şok olur ve kızar. Dadi ağlar. Thapki Guru Maa’yı zorda olsa ikna eder. İkna etmek için 'Gerekirse onunla aynı odada kalırım yeterki gitmeyin' der. Guru Maa kabul eder ve bu sözlerini herkesin içinde söyler. Herkes büyük bir şaşkınlık yaşar. Vasu ise olanlara sevinir.İkili aynı odada kalır. Sabah Thapki yanlışlıkla Bihan’ın üzerine su dökünce Bihan delirir. Banyoya gideceğim der. Thapki önce ben gideceğim diye atılır. İkili tartışadursun Suman da Bihan’ı düzeltirsek Thapki ona aşık olabilir diye vasu ile konuşur. Bihan gazete okurken kekeleyince Thapki hemen onu karşısına alır ve konuşur. Suman ise plan peşindedir. Birkaç adamla konuşur ve Thapki’yi rahatsız etmelerini söyler. Böylece Bihan onu kurtaracak ve Thapki’nin kahramanı olacaktır. Preeti bu planı öğrenir.Adamlara gidip Bihan’ın ne kadar sinirli olduğunu, onları yakalarsa kemiklerini kıracağını gösterir. Adamlar korkuyla kaçarlar. Suman’ın planı da çöpe gider. Ama bu defa gerçek bir olay yaşanır. Adamlar Thapki’ye kekeme olmasıyla ilgili laf atarlar. Thapki ve çevresindeki kadınlar bir olup adamları döver. Adamlar kendilerini toplanyıp neden sen değil de bu kadınlar bizi dövüyor korkak mısın deyince Bihan ellerimi yoramam diye dalga geçiyor. Adamlar bunun üstüne Bihan’ı iyice dövüyorlar. Thapki, Suman ve Preeti ise oradan ayrılır. Thapki eve geldiğince babası ile telefonda konuşur ve iyi olduğunu söyler. Bihan ise yara bere içinde gelir. Thapki de ona kızar ama yarasını tedavi etmekte zorlanan Bihan’ın kendi için yaptığı küçük bir iyiliği hatırlayıp ona yardım eder. Sabah olduğunda Thapki yanlışlıkla küpesini düşürür. Bihan’ın yatağından küpeyi almak isterken Bihan ona Katrina senden hoşlanıyorum diyerek elini tutar. Bihan uyandığında Thapki’nin elini tuttuğunu fark edip tartışmaya başlar.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 29. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 29. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.